• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

29.07.2024

12:42

Grimaldo u suzama što dolazi u Partizan! Težak rastanak na aerodromu

Printskrin video

Partizan

Grimaldo u suzama što dolazi u Partizan! Težak rastanak na aerodromu

Podeli vest

Fudbalaer Hoao Grimaldo (21), koji bi u toku dana trebalo da sleti na beogradski aerodrom, a potom i potpiše ugovor sa Parizanom, u suzama se rastao sa prijateljima i familijom u Limi.

Reč je o mladom i jako talentovanom igraču, koji je u svojoj zemlji velika zvezda, pa ne čudi što je iamo tako imponzantan ispraćaj. Porodica, prijatelji, ali i navijači Sporting Kristala okupili su se oko njega. 

Mediji su želeli da dođu do izjave, da ga pitaju zašto je izabrao baš Partizan. Naravno, utisak svih njih je da je krilni fudbaler napravio veliki iskorak u karijeri, jer je iz peruanske lige prešao u evropki klub, koji pritom ima šansu da igra i na kontinentalnoj sceni. 

Nije se suzdržavao Grimaldo, plakao je kao malo dete. Teško mu je dao odlazk iz rodne zemlje, iako ga čeka svetla budućnost. On bi u toku dana trebalo da sleti u Beograd. Potom će da prođe lekarske preglede, a kada sve bude u redu, potpisaće ugovor na četiri godine.

Uprava crno-belih izdvojila je za igrača 1.400.000 evra i platiće 15 odsto od narednog trofeja. To je ujedno najskuplje prodat igrač direktno iz Perua, što je dodatno učvrstilo mit o njemu kao velikoj zvezdi. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Srpska kuća u ritmu džeza
Društvo

Srpska kuća u ritmu džeza

U utorak, 30. jula, Srpska kuća će biti domaćin jednom od najuspešnijih srpskih džez pijanista i kompozitora, Vladimiru Maričiću.

29.07.2024

14:29

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija