• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Z.

02.09.2024

21:44

Stiže još jedan stranac u Humsku?! Kamerunac na meti Partizana!

EPA Images

Partizan

Stiže još jedan stranac u Humsku?! Kamerunac na meti Partizana!

Podeli vest

Iskusni fudbaler Umar Gonzales (26) mogao bi ovog leta da obuče crno-beli dres.

Očajnički Partizan u samom finišu prelaznog roka traži štopera posle odlaska kapitena Svetozara Markovića (23) u Viktoriju Plzenj. Propao je dogovor oko dolaska izraelskog defanzivca Stava Lemkina (21), pošto je Šahtjor iz Donjecka sve stopirao, pa se srpski viceprvak okrenuo drugim rešenjima.

U prvi plan izbio je Mihajlo Ilić (21), koji je pre samo osam meseci napustio Humsku i u transferu teškom 5,5 miliona evra potpisao za Bolonju. Međutim, u italijanskom klubu ne dobija šansu, a ne želi da sedi na klupi, pa je sada aktivirana mogućnost pozajmice.

S druge strane, to nije jedina meta "parnog valjka". Prema nezvaničnim informacijama, u igri je i kamerunski reprezentativac, trenutno član Al Raeda iz Saudijske Arabije, sa kojim ima ugovor do 30. juna 2025.

Naime, reč je o momku koji je kao petnaestogodišnjak došao u Mec, a potom je nastupao za francuske niželigaše, sve dok 2019. nije potpisao za Šambli. Najbolje partije pružao je u Ajačiju od 2021. do 2023, posle čega se preselio na Bliski istok. Snažni defanzivac je odigrao i devet utakmica za državni tim svoje zemlje.

Foto: EPA Images

Umar Gonzales (levo) u dresu Kameruna

Podsetimo, crno-beli su danas zavšili sve oko transfera najboljeg strelca prošle sezone Mateusa Saldanje (24) u mađarski Ferencvaroš, a zaradiće četiri miliona evra na ime obeštećenja, plus 20 posto od naredne prodaje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Tramp će pregaziti Kamalu! Potpredsednica Amerike se izblamirala pred celom nacijom
Izbori u SAD

Tramp će pregaziti Kamalu! Potpredsednica Amerike se izblamirala pred celom nacijom

Republikanski kandidat za predsednika SAD Donald Tramp pregaziće svoju demokratsku rivalku Kamalu Haris na predstojećoj debati 10. septembra, a verovatno i na izborima u novembru. To je ocena većine američkih stručnjaka nakon prvog intervjua Harisove otkako joj je predsednik Džo Bajden prepustio predsedničku nominaciju, u kojem je delovala nervozno, nesigurno i neodlučno, te nije uspela da odgovori na goruća pitanja u zemlji.

02.09.2024

18:00

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija