• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

05.09.2024

20:15

Kakvo ludilo zbog Partizana! Baskonija rasprodala skoro celu halu mesec dana pre meča sa crno-belima!

Starsportphoto

Partizan

Kakvo ludilo zbog Partizana! Baskonija rasprodala skoro celu halu mesec dana pre meča sa crno-belima!

Podeli vest

Košarkaški klub Baskonija saopštio je danas da je maltene čitava dvorana rasprodata za prvu utakmicu u Evroligi predstojeće sezone protiv Partizana!

Meč je na programu 3. oktobra u dvorani "Fernando Buesa" u Vitoriji, a kolika euforija vlada među navijačima baskijskog kluba govore i neverovatni podaci o prodaji karata. Naime, kako je nekadašnji šampion Španije saopštio, u ovom momentu preostalo je još 300 karata za meč protiv Partizana.

Crno-beli utakmicom protiv ovog rivala započinju novu sezonu u Evroligi, a zanimljivo, Baskonija je napravila akciju gde je "grobarima" ponudila besplatan put u Vitoriju.

Očigledno da ova dva tima neguju izuzetno dobre odnose, a ovog leta razmenili su i košarkaše. Partizan je angažovao dugogodišnjeg beka Baskonije, Vanju Marinkovića, a put Vitorije u suprotnom smeru otišao je Ognjen Jaramaz.

Osim toga, crno-beli su u nekoliko navrata pokušali da angažuju i harizmatičnog krilnog centra španskog tima, Čimu Monekea, ali do dogovora nije došlo, jer klub iz Vitorije nije želeo da ga pusti.

Ove ekipe prošle sezone su se sastale u dva navrata. Pobedu u Španiji odnela je Baskonija, koja je slavila nakon produžetaka, dok je u Beogradu slavio Partizan, u atmosferi za pamćenje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Novi društveni sloj se pojavljuje u svetu! Depopulacija je najsumanutiji projekat vladara iz senke! (VIDEO)
Live TV

Novi društveni sloj se pojavljuje u svetu! Depopulacija je najsumanutiji projekat vladara iz senke! (VIDEO)

Nemačka antiimigraciona Alternativa za Nemačku (AfD) slavi istorijski uspeh, velikom pobedom u istočnoj državi Tiringiji, a malo joj je nedostajalo da osvoji i najviše glasova u drugoj državi, Saksoniji. AfD je u Tiringiji osvojio skoro trećinu glasova, devet procenata ispred konzervativne Hrišćansko-demokratska unija (CDU) i daleko ispred tri vladajuće nemačke stranke. Ovo neverovatno političko dešavanje za Informer je komentarisao akademik Dragan Radenović u "Info jutru".

05.09.2024

12:30

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija