• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

04.09.2024

21:18

Amerikanac je rođeni Beograđanin! Partizan podelio divnu vest!

profimedia

Partizan

Amerikanac je rođeni Beograđanin! Partizan podelio divnu vest!

Podeli vest

Novi košarkaš Partizana Dvejn Vošington postao je otac.

Lepša polovina američkog košarkaša se porodila danas u Beogradu, a na svom Instagram profilu ovu informaciju je objavio košarkaški klub Partizan.

"Crno-bela porodica je bogatija za još jednog člana! Danas u Beogradu, supruga Duana Vašingtona je na svet donela sina", piše u objavi.

 

 

Vošington je u Beograd došao nedavno nakon tri godine provede u NBA ligi. Ovo će mu biti prva sezona u Evropi, a zanimljivo je da je ovaj momak rođen u Frankfurtu, pošto je njegov tata bio košarkaš Frankfurt Skajlajnersa.

Karijeru je počeo nastupajući za Indijanu, a zatim je bio član Finiksa, međutim u oba slučaja više vremena je provodio u razvojnim timovima ovih ekipa.

Dvejn Vošington igra na poziciji plejmejkera i beka, a videćemo koliko će biti od pomoći glavnom strategu crno-belog tima Željku Obradovića.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Preminula glumica Rada Đuričin u 91. godini
Kultura

Preminula glumica Rada Đuričin u 91. godini

Danas je u Beogradu preminula Rada Đuričin, jedna od najznačajnijih jugoslovenskih i srpskih glumica i dugogodišnja članica ansambla Jugoslovenskog dramskog pozoršta, saopštilo je pozorište.

04.09.2024

13:13

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija