• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Đ. M.

24.10.2024

09:00

Ekskluzivno! Emina Jahović o Partizanu i Ljajiću: Rasim je dobar čovek! Ovo je moja poruka za "grobare"

ATA Images

Partizan

Ekskluzivno! Emina Jahović o Partizanu i Ljajiću: Rasim je dobar čovek! Ovo je moja poruka za "grobare"

Podeli vest

Emina Jahović retko boravi u Srbiji, ali je izdvojila vreme kako bi za naš portal prokomentarisala dešavanja u Partizanu i dolazak njenog velikog prijatelja Rasima Ljajića na čelo tog kluba.

Promena rukovodstva u Fudbalskom klubu Partizan, "naterala" je i Eminu Jahović da se oglasi na društvenim mrežama, a tom prilikom je poručila da joj je drago što je njen prijatelj Rasim Ljajić došao na čelo crno-belih, kao i da je ona navijač crno-belih.

Ona trenutno radi na novom albumu, ali je, uprkos tome, pronašla vremena za portal Informer, kako bi iznela utiske u vezi sa dešavanjima u Humskoj.

Kako je rekla, popularna pevačica oduvek navija za Partizan, još od malih nogu, a sve je počelo od njenog brata, čuvenog košarkaša Mirsada Turkdžana, koji se u prošlosti više godina povezivao sa prelaskom u tabor crno-belih.

- ⁠Klub za koji navijate, nekako, porodično se nasleđuje. Ja sam ljubav prema Partizanu nasledila od svog brata, koji je bio strasveni partizanovac, kao i, uostalom, svi njegovi drugovi koji bi dolazili kod nas kući, gde su se pratile utakmice i vatreno se navijalo. Bili smo deca i to su bila prelepa vremena. Kasnije sam se uvek samo tako izjašnjavala i zaista volim Partizan čije pesme pamtim i dan danas - poručila je prelepa Emina.

Foto: Starsportphoto

 

S obzirom na to da je veliki prijatelj Rasima Ljajića, Jahovićeva je govorila o očekivanjima otkako je on preuzeo kormilo posrnulog Partizana.

- ⁠Rasim je moj prijatelj koga cenim i poštujem. Znam ga od malih nogu još iz Novog Pazara. Oduvek je voleo fudbal, a kasnije i bio u tome, manje ili više. Sada mi je drago da se tome posvetio, pored našeg kluba Novog Pazara, pa sada i Partizan. Očekujem dobre rezultate sa Partizanom, jer znam da je inteligentan i uporan, a pre svega dobar čovek.

Na pitanje da li možemo da je očekujemo na nekoj utakmici Partizana, Emina je kratko i jasno odgovorila:

- ⁠Naravno - odbrusila je ona, da bi potom poslala poruku za "grobare":

- Srce, ruke glas! - zaključila je Emina razgovor za Informer.

Foto: ATA Images

 

Inače, Emina Jahović je rođena 15. januara 1982. godine u Novom Pazaru. Pored toga što je izgradila karijeru estradne zvezde u Srbiji, ona je trenutno više koncentrisana na Tursku, čije je državljanstvo dobila 2012. godine. Tada je bila u braku sa čuvenim pevačem, Mustafom Sandalom, sa kojim ima dva sina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

"Tajms" preneo nepostojeću izjavu predsednika Vučića! Gujon: Srbija odavno donela odluku da se pridruži EU
Politika

"Tajms" preneo nepostojeću izjavu predsednika Vučića! Gujon: Srbija odavno donela odluku da se pridruži EU

Direktor Kancelarije za javnu i kulturnu diplomatiju Arno Gujon saopštio je da je današnji „Tajms” objavio neistinitu tvrdnju da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao da bi ''Srbija mogla da zaobiđe EU i uđe u BRIKS'', zamolivši britanski list da se javno izvini zbog obmanjivanja javnosti i promeni naslov članka koji je zasnovan na lažnom citatu.

25.10.2024

22:55

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Hana Selimović dobitnica nagrade za najbolju žensku ulogu u Brčkom
Kultura

Hana Selimović dobitnica nagrade za najbolju žensku ulogu u Brčkom

Na Internacionalnim teatarskim susretima Brčko distrikta BiH, održanim od 17.10. do 25.10.2024. godine, stručni žiri u sastavu: Dubravka Crnojević Carić, akademska glumica, rediteljka i teatrolog, Slobodan Unkovski, pozorišni reditelj, profesor glume i pozorišne režije i Osman Arslanagić, profesor scenografije i kostimografije, odlučio je da se Nagrada za najbolju žensku ulogu dodeli Hani Selimović za ulogu Ane/Ćerke u predstavi "Otac" u produkciji beogradskog Ateljea 212 (autor: Florian Zeler, reditelj: Paolo Mađeli).

25.10.2024

13:51

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija