• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: U.Ć.

25.10.2024

16:33

Obradović traži reakciju nakon bolnog poraza u Evroligi! Moramo da probamo ovo!

KK Partizan/Instagram

Partizan

Obradović traži reakciju nakon bolnog poraza u Evroligi! Moramo da probamo ovo!

Podeli vest

Košarkaši Partizana dočekuju sutra ekipu Krke u okviru 6. kola regionalne ABA lige. Meč je na programu u 19 časova, a pred meč u Beogradskoj areni govorili su trener Željko Obradović i kapiten Vanja Marinković.

Na kraju današnjeg treninga u Beogradskoj areni, fudbaleri Partizana su došli u posetu košarkašima. gde su jedni drugima poželeli puno sreće i uspeha u utakmicama koje slede. Kapiten Partizana Vanja Marinković je prokomentarisao ovaj gest fudbalera Partizana. 

- Zahvaljujem se momcima što su došli. Nadam se da će od sutra biti neko novo poglavlje u FK Partizan i nadam se da će pred našim navijačima ostvariti pobedu koja je jako bitna. Puno im hvala što su došli i želimo im svu sreću u nastavku prvenstva - rekao je kapiten crno-belih.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by pbg.tv 📺⚫⚪ (@pbg.tv)

Partizan je na pefektan način započeo ovogodišnje izdanje u ABA ligi i protiv Krke će pojuriti šestu uzastopnu pobedu, iako ovaj meč dolazi nakon bolnog poraza crno-belih od Virtusa. 

Trener kluba iz Humske, Željko Obradović nije previše dužio pred ovaj duel. 

- Nova utakmica u ABA ligi. Kao i uvek, poštovanje za protivnika. Ritam utakmica je takav da svi moraju da budu spremni da pomognu i da probamo da odigramo dobru utakmicu.

Komentar pred utakmicu dao je i kapiten Partizana Vanja Marinković. 

- Dolazi nam utakmica u ABA ligi u kojoj treba da nastavimo tu formu u kojoj smo bez poraza i da probamo da odemo na 6-0. Znamo koliko je bitna ABA liga i svaki meč u toj ligi. Sigurno će biti nezgodna utakmica posle teškog poraza od Virtusa, pa se nadam da ćemo dobro da odreagujemo i ostvarimo pobedu - zaključio je Marinković.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!
Politika

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!

U svom najnovijem izdanju, tajkunski list "Danas" pokazao je svoje pravo lice, čak i na naizgled benignoj temi. U naslovnoj priči, koja se prvobitno činila neutralnom, uredništvo je odlučilo da doda malo "sočnosti" - najpre su izbacili jednu rečenicu, a zatim su pokušali da manipulištu s podnaslovima u kojima se spominju "ljudska prava", "demokratija" i "autojkratija".

28.10.2024

07:49

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!
REPUBLIKANCI BESNI

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!

Ako Donald Tramp postane novi predsednik Sjedinjenih Američkih Država, on će pokrenuti „totalni rat“ protiv britanskog premijera Kira Starmera zbog navodnog mešanja Laburističke partije u američke izbore u korist potpredsednice Kamale Haris, prenosi Dejli mejl pozivajući se na neimenovane izvore iz Konzervativne partije.

28.10.2024

07:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija