• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B:

26.10.2024

16:14

Đurić za "Informer": Rasim je ozbiljan čovek, biće to dobro! (VIDEO)

Starsportphoto

Partizan

Đurić za "Informer": Rasim je ozbiljan čovek, biće to dobro! (VIDEO)

Podeli vest

Dragan Đurić, bivši čelnik Partizana, dao je kratku izjavu za "Informer" pred meč crno-belih i Čukaričkog!

Dočekali su "grobari" promene u upravi Partizana. Iz kluba su otišli Miloš Vazura i Milorad Vučelić, a na čelo crno-belih, za sada samo privremeno, stigao je Rasim Ljajić, koji je za prve saradnike imenovao legende Humske - Danka Lazovića i Predraga Mijatovića. Ulilo je to novu energiju navijačima koji su danas pojurili ka stadionu da prate utakmicu protiv Čukaričkog, a pored najvatrenijih pristalica na tribinama se nalazi i veliki broj istaknutih ličnosti, među njima je i Dragan Đurić. 

Dragan Đurić je tri puta sedeo u upravi Partizana, a deo crno-bele porodice je od davne 1978. godine. Kao predsednik kluba beležio je dobre rezultate zbog čega se njegovo mišljenje izuzetno ceni u navijačkim klubovima. 

Neposredno pred početak utakmice Dragan Đurić je našao nekoliko minuta i porazgovarao sa izveštačem "Informera" sa stadiona Partizana.

- Mislim da će to biti dobro, vidite koliko je ljudi došlo na stadion. Rasim Ljajić je ozbiljan čovek, napraviće nešto. Očekujem pobedu, navijači su se vratili na stadion. Optimista sam - rekao je Đurić.  

Malo pre Dragana Đurića na stadion Partizana stigli su bivši reprezentativci Srbije: Antonio Rukavina i Zoran Tošić, kao i Ivan Ćurković, nekadašnji golman, a kasnije i predsednik crno-belih. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija