• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.01.2024

11:06

Šok priča, fudbaleri razmenili devojke! Fatalne crnka i plavuša (FOTO)

Shutterstock, Printscreen Instagram

Showtime

Šok priča, fudbaleri razmenili devojke! Fatalne crnka i plavuša (FOTO)

Podeli vest

Eder Militao i Leo Pereira, fudbaleri Reala i Flamenga, zamenili su devojke, pa o njima bruji ceo svet.

Prava španska sapunica! Militao ima dete s Karolinom Limom, koja je sad u vezi sa Pereirom, dok je njegova bivša devojka Taina Kastro, sa kojom ima dvoje dece, u ljubavi sa fudbalerom Reala. 

"Situacija je u najmanju ruku bizarna", piše brazilski O Globo. 

Naime, Lima, koja je raskinula sa zvezdom Madriđana brzo nakon što mu je rodila ćerku, u novu godinu je ušla sa Pererom.

 

 

Foto: Instagram

Karolina Lima

 

Foto: Instagram

Taina Kastro

 

S druge strane, Militao je sad u zagrljaj Taine Kastro, bivšom Pereirinom devojkom sa kojom je on raskinu u septembru prošle godine, a imaju dvoje dece. Pereira i Taina, kako piš  "O Globo",  zbog dece su ostali u dobrim odnosima.

 

 

 

Foto: EPAIMAGES

Eder Militao

 

 

Militao je inače veliki zavodnik, a posebno je slab na bivše devojke Brazilca Nejmara. Bio je u vezi sa atraktivnom plavušom bujnih grudi Kasijom Lorenso, koja je bila u ljubavi sa zvezdom Al Hilala. U njegovom zagrljaju je pronašla utehu posle razvoda. 

 

Foto: EPA

Leo Pereira

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karoline Lima. (@karolinel)

 

Inače, Lima, influenserka koja na Instagramu ima oko pet miliona pratilaca borila se da joj Militao plaća veću alimentaciju, jer nije bila zadovoljna s 1.100 evra mesečno. Ali, on je to odbio iako zarađuje milione u Realu.

- Militao još uvek napreduje, njegova profesija je nestabilna i nema mogućnost da šalje više novca - poručili su pre nekoliko meseci advokati brazilskog fudbalera koji su rekli da je morao da finansira i deo Limine porodice.

 Karolina često privlači pažnju fanova na društvenim mrežama, kako zanosnim fotografijama, tako i porukama upućenim bivšem dečko jer ga često pecka komentarima.  Militao je optužio bivšu da vodi hajku protiv njega i da je organizovala botove kako bi ga vređali na društvenim mrežama!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karoline Lima. (@karolinel)

- Takvo uznemiravanje se dešava konstantno i neočekivano preko Karoline koja koristi svoj lični profil, preko njenog profila i komentara koji su usmereni direktno na našeg klijenta sve sa ciljem da se uruši Militaov ugled - poručili su igračevi advokati.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karoline Lima. (@karolinel)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karoline Lima. (@karolinel)




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Real ponudio ultimatum Mbapeu: Uzmi ili ostavi!
Fudbal

Real ponudio ultimatum Mbapeu: Uzmi ili ostavi!

"Ko se jednom opeče i u hladno duva" zvuči poslovica koje će se pridržavati Florentino Perez kada je u pitanju Kilijan Mbape. Madriđani još uvek nisu odustali od francuskog golgetera, ali pamte prve pregovore koje je igrač PSŽ-a sabotirao.

30.12.2023

00:10

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija