• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

21.02.2024

13:55

Izgleda kao avion! Zanosna brineta nokautirala UFC šampiona (FOTO)

Instagram

Showtime

Izgleda kao avion! Zanosna brineta nokautirala UFC šampiona (FOTO)

Podeli vest

Ilia Topuria, Gruzijac sa adresom u Španiji, nokautirao je Aleksandra Volkanovskog, a njega lepa Georgina Uzkategi.

Topuria je postao novi prvak UFC u pero kategoriji, a nikome nije promakla njegova lepša polovina. Zanosna brineta je influenserka i preduzetnica, a nedavno su otkrlili da će uskoro postati roditelji.

Inače, Georgina nije samo lepotica i devojka šampiona, ona stoji iza firme koja je specijalizovana za solarnu energiju i prečišćavanje vode. Uskoro će zaljubljeni par dobiti ćerkicu, a mediji prenose da su se venčali u tajnosti, mada to nije potvrđeno. 

 

 

Foto: Instagram

Georgina je ukrala srce UFC zvezde

 


Lepotica je inače rođena u Majamiju gde je diplomirala poslovnu administraciju na tamošnjem Univerzitezu, a potom je usavršavanje nastavila u Bostonu. Govori tečno tri jezika: engleski, španski i italijanski. Često Ilu bodri tokom borbi, a imala je nedavno vrlo zanimljiv komentar posle jedne njegove borbe.

- Trebalo bi da imaš malo milosti - rekla je Georgina, ali da ima milosti prema protivnicima ne bi imao skoro od 15 pobeda bez poraza i ne bi bio zvezda u usponu.

 

 

 

Kada je pobedio Džoša Emita postavila je zajedničku fotografiju na Instagram.

"Moja beba je svetski šampion. Svaka žrtva se isplatila. U mojim očima uvek si šampiona u oktagonu i van njega".

 

Foto: Instagram

Ilia i Georgina

 

Topuria novi je UFC šampion kategorije do 66 kilograma. Čak pet godina je australijski borac, Aleksandar Volkanovski bio kralj "pero" kategorije. Ali, tome je došao kraj, a pobrinuo se Topuria. Popularni "El Matador" je rođen u Nemačkoj, ipak se kao dečak preselio u Španiju, ali od kada se bavi MMA sportom takmiči se pod zastavom Gruzije. Njegov trenutni skor je 15:0.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija