• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. M.

17.06.2024

11:19

Zimus ga bodrila jedna, sada je zaprosio drugu! Jago ne gubi vreme

Instagram

Showtime

Zimus ga bodrila jedna, sada je zaprosio drugu! Jago ne gubi vreme

Podeli vest

Košarkaš Crvene zvezde Jago Dos Santos (25) zaprosio je devojku.

Brazilski reprezentativac stavio je prsten na ruku sunarodnici Manueli Fredijani (23) u jednom restoranu u Sao Paulu.

Ona je odmah rekla "da", a on joj je poručio: "Volim te, moja mala plavušo".

Džudistkinja se opširnom porukom oglasila na svom Instagramu.

"Sećam se prve poruke, prvog sastanka. Sećam se prvog poljupca, sećam se hladnoće koju smo trpeli samo da bismo bili zajedno, sećam se kada je taksi "pogrešio" i slučajno prošao pored tvoje kuće. Sećam se i dana kada si me pitao da ti budem devojka, naše apsurdne veze od prvog dana, sloge i smeha. Sećam se i vremena kada smo bili razdvojeni, svađe, plakanja, želje da se vidimo. Sećam se dana kada smo odlučili da se pomirimo. Ljubav je znati gde da se vratimo i sticajem okolnosti mi se vraćamo na isto mesto više od šest godina", poručila je, između ostalog, Manuela.

Zanimljivo je da Manuela i Jago nisu sve vreme bili zajedno! Naime, pre pet meseci, Jago se u Beogradu pojavljivao sa drugom devojkom, Nemicom Maksi Sofi Šmid!

Atraktivna brineta bodrila je Jaga u januaru na derbiju ABA lige, a u septembru prošle godine takođe je boravila u Beogradu.

Njih dvoje, kako je ona otkrila nedavno za republika.rs, bili su u vezi oko godinu dana. Upoznali su se u Ulmu, gde lepi brineta i dalje živi, dok je Jago igrao za klub iz tog grada i osvojio Bundesligu prošle godine.

Međutim, u martu su na njegovom Instagramu osvanule slike sa Manuelom, ona je došla u Beograd i bodrila ga na svakom meču.

Jago i Manuela su bili u vezi od kraja 2018, a upoznali su se u Sao Paulu. Međutim, ljubav je pukla 2022. kada je Jago došao u Evropu kako bi nastavio karijeru, gde se upoznao sa Maksi.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
фффф

pre 1 nedelju

класични продавац лубеница из Зете

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Konačno slobodan! Ovako sada izgleda Džulijan Asanž! (FOTO, VIDEO)
Planeta

Konačno slobodan! Ovako sada izgleda Džulijan Asanž! (FOTO, VIDEO)

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž izjasnio se krivim po jednoj optužbi za pribavljanje i objavljivanje vojnih tajni SAD, kao rezultat dogovora sa tužiocima američkog Sekretarijata za pravosuđe, čime je obezbedio sebi slobodu, a time je završena i duga pravna saga koja je pokrenula debate o slobodi štampe i nacionalnoj bezbednosti.

26.06.2024

11:28

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija