• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. K.

16.06.2024

07:43

Jokić i Bobi lumpovali, popeli se na sto... Pali u trans kad su čuli hit čuvene pevačice (VIDEO)

Printscreen/X

Košarka

Jokić i Bobi lumpovali, popeli se na sto... Pali u trans kad su čuli hit čuvene pevačice (VIDEO)

Podeli vest

Nikola Jokić i Boban Marjanović uživaju u odmoru, pa je MVP NBA lige ugostio nekadašnjeg saigrača iz reprezentacije i lumpovali su zajedno u kafani u Somboru.

Centar Denvera je obradovao navijače i igraće za naš nacionalni tim na Olimpijskim igrama u Parizu. Rano je ispao iz plej-ofa NBA lige, Denver je poražen u polufinalu od Minesote, a Nikola je imao više vremena da se odmori i spremi za za Olimpijske igre. Punio je baterije u Švedskoj, bio je na konjičkim trkama, raftingu, a sada lumpuje u kafanama u svom Somboru.

Pre nekoliko dana je đuskao uz hit Zdravka Čolića, a sad mu je društvo pravio još jedan NBA as i nekadašnji saigrač iz reprezentacije Boban Marjanović. U jednom trenutku ih je ponela pesma kada je Bekuta zapevala jedan od najvećih hitova "Bekrija", pa su skočili na sto i zaigrali, podigli su ruke uvis i krenuli da đuskaju...

Ovo morate da vidite!

 

 

 

Podsećamo, reprezentacija Srbije će se okupiti 24. juna u Staroj Pazovi i tamo će ostati do 11. jula i za to vreme odigrati dve pripremne utakmice zatvorenog tipa. Protiv Holandije 5. jula pa potom sa Turskom dva dana kasnije, dok će nakon toga otputovati za Lion gde će 12. jula odigrati kontrolni meč protiv Francuske. Nakon što odmere snage sa domaćinom Olimpijskih igara, dan kasnije idu za Abu Dabi, a na Bliskom Istoku će naši momci za rivale imati dve prvoklasne reprezentacije - Australiju 16. jula i američki "drim tim" 17. jula,  što će biti uvertira pred duel koji će dve selekcije odigrati na startu grupne faze 28. jula.

Košarkašima Srbije prvi rivali u grupnoj fazi na Olimpijskim igrama u Parizu u grupi C, biće Amerikanci 28. jula (17.15). Srbija će nakon duela sa Amerikom, u drugom kolu 31. jula igrati protiv selekcija koja se bude kvalifikovala na turniru u Portoriku (17.15), a u trećoj rundi protiv Južnog Sudana, 3. avgusta (21.00).

Selektor Svetislav Pešić je odredio spisak od 16 kandidata za srpski nacionalni tim: Vasilije Micić, Aleksej Pokuševski, Bogdan Bogdanović, Nikola Jović, Nikola Jokić, Vladimir Lučić, Marko Gudurić, Vanja Marinković, Ognjen Dobrić, Filip Petrušev, Nikola Milutinov, Dušan Ristić, Aleksa Avramović, Ognjen Jaramaz, Dejan Davidovac i Uroš Plavšić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!
Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!

Jedinice grupe "Sever" su kod Volčanska, Bočkova i Lipcova u rejonu Harkova porazile ljudstvo i opremu 36. brigade marinaca, 113. brigade kopnene odbrane i 13. brigade Narodne garde. Pored toga, odbijen je kontranapad jurišnih grupa neprijateljske 71. brigade. Ovo je na jutanjem brifingu rekao portparol Ministarstva odbrane,general-potpukovnik Igor Konašenkov.

24.06.2024

13:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija