• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.03.2019

00:04

ŠTETA! Lajovićev otpor nedovoljan za raspoloženog Čilića!

Tenis

ŠTETA! Lajovićev otpor nedovoljan za raspoloženog Čilića!

Podeli vest

Naš teniser Dušan Lajović poražen je u drugom kolu Indijan Velsa od Hrvata Marina Čilića sa 6:3, 6:4

Nije mogao Duci protiv dosta jačeg od sebe. Pružio je odličan otpor, ali je Čilić imao svoj dan i uspeo da se domogne trećeg kola mastersa u Indijan Velsu.

Početak meča pripao je Hrvatu koji je vezao četiri gema i praktično već rešio prvi set. Poveo je Čilić posle 44 minuta igre. Nešto više vremena trebalo mu je u, ispostaviće se, poslednjem setu. 

Ponovo je rano stigao do brejka, Lajović je uzvratio, ali je više snage ponovo imao hrvatski as i posle nešto više od sat i po vremena igra došao do naredne faze.

U trećem kolu čega ga bolji iz duela Denis Šapovalova i Stiva Džonsona.

OSVETA NA SRPSKI NAČIN! Krajinovića trener napustio da bi radio sa Gofanom, a Filip ga ISPRAŠIO na Indijan Velsu!

(VIDEO) "SLUŠAJ, PERSPEKTIVAN SI, HTEO BIH DA TI BUDEM MENTOR"! Nole poslao poruku Hrvatu i nasmejao sve!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija