• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.04.2019

17:36

BIVŠI FEDEREROV TRENER OPLEO PO NOVAKU! Delovao je iritantno!

Tenis

BIVŠI FEDEREROV TRENER OPLEO PO NOVAKU! Delovao je iritantno!

Podeli vest

Novak Đoković je trn u oku mnogima u svetu tenisa... Nije blistao na turnirima u Indijan Velsu i Majamiju, a stigle su i kritike i to od bivšeg trenera Rodžera Federera - Pol Anakon

On smatra da Srbin nije pokazao gotovo ništa, kao i da se nije baš trudio da zablista protiv Bautiste Aguta u Majamiju.

Ne znam... Interesantno je to što je pričao na konferenciji za medije, sa toliko samopouzdanja nakon Australijan opena. Nisam siguran šta je radio da bi se tako pripremio za turnire, međutim, kada pričamo o Agutu, on jednostavno zna kako da igra protiv njega, veoma mu je zgodno i uz to je sjajan teniser - jasan je Anakon.

 

 

On je nastavio u istom ritmu.

ĐOKOVIĆ OTKRIO SUŠTINU ŽIVOTA! Nole se moli svakoga jutra!

Toliko stvari se dešava van terena, delovao je nekoliko puta potpuno odsutno i i iritirano. Uz to, održavao je koncentraciju mnogo slabije nego ranije. Uglavnom vidite Novaka na najboljem nivou, što je veoma čest slučaj. Bori se za svaki poen i konstantno podiže nivo igre, samo što to ovog puta nije bilo u pitanju - istakao je Anakon.

Novaka očekuje turnir u Monte Karlu i sigurno je da će dati sve od sebe da popravi utisak.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija