• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.07.2019

11:45

NADAL SE BAŠKARI U VILI SA BAZENOM! Noleta pitali za Rafin luksuz na Vimbldonu, odgovor oduševio!

Tenis

NADAL SE BAŠKARI U VILI SA BAZENOM! Noleta pitali za Rafin luksuz na Vimbldonu, odgovor oduševio!

Podeli vest

U tenisu je već dugo tako... Sve se meri kroz poteze velike trojke i kroz njihov rivalitet. Ovoga puta novinarku Sju Barker zanimalo je kako Novak Đoković reaguje na činjenicu da je Rafa Nadal sa timom u luksuznoj vili

Rafin smeštaj ima i veliki bazen.

- Sad kad ste mi otkrili tajnu mogao bih da zatražim specijalnu dozvolu da ga koristim -rekao je Novak i uz osmeh dodao da njegov privremeni smeštaj u Londonu nema bazen.

TREBA DA IM UĐE U GLAVU! Nole može da utiče na duel Federera i Nadala!

Đoković je govorio i o vremenski uslovima u Londonu.

- Prija mi ovo vreme. Nismo imali ni jedan dan kiše na turniru što mi je posebno neobično. Stigli su mi supruga i deca, roditelji, dugo nisu bili sa mnom. Nadam se da ću više vremena provoditi narednih dana sa njima - pručio je Novak.

Nole će na teren od 14.00, a rival u polufinalu Vimbldona mu je Bautista Agut.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija