• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.07.2019

14:52

ČOVEČE, ŠTA S TOBOM NIJE U REDU? Navijači besni na Vilandera: Federer je izgubio zbog novog pravila!

Tenis

ČOVEČE, ŠTA S TOBOM NIJE U REDU? Navijači besni na Vilandera: Federer je izgubio zbog novog pravila!

Podeli vest

Malo smo se zabrinula za Matsa Vilandera, dugo je hvalio Novaka Đokovića, ali ne brinite, sve je u redu, ponovo je onaj stari

Dežurni kritičan prvog tenisera sveta opet je navukao gnev Novakov navijača i to komentarišući finale Đokovića i Federera u Londonu. 

Nole je u strašnom meču pobedio velikog rivala i celom svetu je jasno da je Srbin najbolji, ali niko to ne sme i da kaže. Svi traže dlaku u jajetu, pa tako i Mats. 

(VIDEO/FOTO) STRELJAO IH JE POGLEDOM I ZAČEPIO IM USTA ZA SVA VREMENA! Englezi, za vas nema ljubavi od Novaka!

Smeta mu to što se peti set nije igrao po starim pravilima, bez taj brejka. U tim okolnostima, kaže Vilander, Švajcarac bi imao daleko veće šanse da uzme trofej. Tačnije, promene su dobre samo ako odgovaraju Federeru, inače...

- Taj-brejk na 12:12 nema smisla. Naravno, što više drame, to bolje za nas navijače, ali onda je mogao i na 6:6 da se igra taj-brejk. Slažem se sa Petom Kešom da bi u finalu peti set trebalo da se igra kao nekad. U tenisu nije isto kao u košarci - tamo je svaki koš poen. Federer je očigledno jači kada se tenis igra po starim pravilima - rekao je Vilander za švajcarski portal srf.

HRVATI U TRANSU ZBOG ĐOKOVIĆA: POSLAO IH JE SVE U NEKU STVAR...Federer je najbolji ikad? NE, NOVAK JE!

NOLE NOKAUTIRAO ENGLESKE NAVIJAČE: Publika? Hvala lepo što ste došli, doviđenja!

Federer jer imao šansu, dve meč lopte, ali ih nije iskoristio, tačnije Novak se za sve pitao. 

- Kod prve, napravio je taktičku grešku. Prethodno je odservirao dva asa, pokušao je i treći. Trebalo je da traži dugu razmenu posle Novakovog "slajsa", i tako bi svakako došao do prilike da diktira "reli", bilo forhendom ili njegovim najjačim oružjem bekhendom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aleksandar

pre 4 godine

Ha ha ha prvo je Djokovic propustio da resi mec imao je gem prednosti ali se uplasio pobede kao i Federer ali tek kasnije.

steva

pre 4 godine

A da je usao u razmenu sa sigurnim servisom i izgubio bilo bi da je trebao da servira iz sve snage jer je imao 2 asa pre toga. Da je bilo staro pravilo i Novak dobio sa 20:18 opet bi bilo da je zato Fed izgubio i da treba uvesti TB u petom setu. Ali to je Vilander i to je tako. Ocigledno da on najteze od svih bivsih gs sampiona podnosi penziju i da mu fali taj osecaj kada si u centru paznje pa prica svasta, nesto poput Kirijosa.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija