• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.02.2020

09:06

ĐOKOVIĆ JE POD PRITISKOM, TIM ĆE GA... Iznenadiće vas Safin, evo šta kaže pred finale Melburna!

Tenis

ĐOKOVIĆ JE POD PRITISKOM, TIM ĆE GA... Iznenadiće vas Safin, evo šta kaže pred finale Melburna!

Podeli vest

Marat Safin, osvajač Australijan opena 2005. godine, kaže da će biti neizvestan meč u finalu Australijan opena između Novaka Đokovića i Dominika Tima

- Ovo je meč generacija. Novak nije više baš najmlađi i sada preko puta ima igrača kao što je Tim. Mislim da će Novak osećati malo veći pritisak, ali istovremeno je i iskusniji, videćemo kako će početi meč. Svakako će biti intersantno. Ipak, zavisi od Tima kako će i on početi - kazao je  Rus.

Očekuje Safin da se Đoković dobro nosi sa pritiskom.

- Iskusniji je, osvojio je 16 gren slem titula, i sad je u finalu. Moguće je, ipak... Kako ste stariji, pritisak se sve jače oseća. Mislim da se ipak dobro nosi sa svim tim izazovima.

NEĆETE VEROVATI KADA OVO BUDETE VIDELI! Ovo je kvota na pobedu Đokovića protiv Tima!

SVI ZNAJU DA JE TEŠKO IGRATI PROTIV NOVAKA! Timov trener ima plan za Srbina!

 

Timu je ovo treće grend slem finale.  Safin je četiri puta igrao za titulu, a dve je osvojio. Otkrio je kako se teniser oseća na dan finala.

Zavisi, ove nove generacije sa drugačijim rešenjima, oni su nekako napredniji, osećaju pritisak na drugačiji način. Tim je Austrijanac, on je veoma koncentrisan na ono što radi, mentalno je vrlo snažan, tako da mislim da to može biti odličan meč i dosta težak za Novaka - ističe Safin i dodaje:

ULOG JE NIKAD VEĆI! Nole igra za duplu krunu!

MOJI SRBI SU UZ MENE! Australijanci, ne morate da navijate za Novaka, NJEGOVI ZEMLJACI ĆE VAS UĆUTKATI!

 

- Tim mora da ostane mentalno jak, da igra najbolje što može i da ne očekuje bilo šta. To je najbolje da biste izvukli sve najbolje iz sebe. S druge strane, ako bude osećao pritisak da mora da pobedi, mislim da će imati problem. Treba da igra, pa šta se dogodi, dogodi.

Nije se usudio osvajač 15 titula da prognozira ishod finala.

- Ne znam, stvarno, neka samo bude dobar meč. Nadam se tome - zaključio je Safin.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Majka Đorđa Stankovića - kandidata Mikija Aleksića za gradonačelnika Niša - iz budžeta otela više od milion i po evra!
ZLOUPOTREBILA DECU DA NAPUNI SVOJ DŽEP

Majka Đorđa Stankovića - kandidata Mikija Aleksića za gradonačelnika Niša - iz budžeta otela više od milion i po evra!

Marina Stanković, majka Đorđa Stankovića - kandidata za gradonačelnika Niša "Narodnog pokreta" Mikija Aleksića - iz budžeta grada Niša na kvarno je uspela da privredi nešto više od milion i po evra za "usluge privatnog vrtića, ličnog pratioca i personalnog asistenta" u svojim Predškolskim ustanovama "Meda".

22.05.2024

15:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija