• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.03.2020

15:11

NOVAK ME SE PLAŠI, ZNAM TO! Švajcarac OPASNO PROVOCIRA Srbina!

Tenis

NOVAK ME SE PLAŠI, ZNAM TO! Švajcarac OPASNO PROVOCIRA Srbina!

Podeli vest

Švajcarski teniser Stan Vavrinka govorio je o duelima sa Novakom Đokovićem i navukao bes navijača prvog tenisera sveta

Osvojio je Stan tri grend slem trofeja, a pobedama u finalima Rolan Garosa i Ju Es opena baš nad srpskim asom došao je do dve velike titule.

Priznao je da mu u svetu tenisa najteže da igra protiv Đokovića. Do sada su odigrali 25 mečeva, a Srbin vodi 19:6.

NOVAK ME JE IZLUPAO KAO BUBNJEVE, ISPRAŠIO ME JE! Nekad je pljuvao Đokovića, a sada kaže da je s DRUGE PLANETE!

NOVAK NE IGRA TENIS SAMO ZBOG PARA! Španac OČITAO LEKCIJU mladim igračima!

 

Vavrinka je kao prelomni momenat u svojoj karijeri opisao meč meč 4. kola Australijan opena 2013. godine kada je izgubio od Đokovića posle pet setova i to 12:10 u poslednjem.

Foto: Tanjug/AP

 

- To je bio jedan od mojih najboljih mečeva ikad. Bio sam slomljen posle poraza, ali mi je pomogao da očvrsnem mentalno. Nešto se desilo tog dana, promenio sam nivo igre i tog dana shvatio da mogu da pobedim najbolje tenisere sveta, kao i da mogu da imam bolju karijeru - kazao je Vavrinka za Eurosport.

Te gidine je Stan izgubio od Đokovića na mastersima u Parizu i Londonu i na US Openu. Isti rivali sastali su se i naredne dve godine na "Ozi openu", Vavrinka je slavio 2014. u četvrtfinalu, a Đoković u polufinalu 2015, ali Vavrinka se radije seća prvog.

DA LI JE MOGUĆE?! Najavio penziju!

ŠTA BI BILO SA NOVAKOM DA VAJDA NIJE VODIO ĆERKU U PARIZ? Noletov trener otkrio kako je upoznao Đokovića: Prvo nije hteo ni da se vidi sa njim!

- Završili smo duel kasno u noć, oko dva sata, uz sjajnu atmosferu i nivo kvaliteta.To je bio jedan od mojih najvažnijih mečeva u karijeri, iako sam izgubio prvi set 6:2. Rekao sam sebi "Ovo je moje vreme, nemoj sada da ga ispustiš".

Ukupno su igrali 25 puta i prednost je ubedljivo na strani Novaka 19-6.

- Novak je član "velike trojke", najviše volim da igram protiv njega. Njegov stil je najteži za mene, pobedio me je mnogo puta, ni ne brojim više. Znam da me se boji na grend slemovima, mogu da osetim to kada izlazimo na teren. Igrali smo na Ju Es openu i mada je bio malo povređen ipak je igrao na vrhunskom nivou i osetio sam da je sve napetiji kad smo počeli, svestan je zašta sam sposoban - ispričao je Vavrinka, a ova njegova izjava malo je razbesnela Novakove navijače na društvenim mrežama.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MITTA

pre 4 godine

DA PLASITE SE NOLE ZATO STO SI ROSAV I RUZAN KO DJAVO.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija