• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.06.2020

23:48 >> 23:50

IZNENAĐENJE NA ADRIA TURU! Krajinović pobedio Noleta!

Tenis

IZNENAĐENJE NA ADRIA TURU! Krajinović pobedio Noleta!

Podeli vest

Srpski teniser Filip Krajinović savladao je prvog reketa sveta Novaka Đokovića sa 2:1 u setovima na ovogodišnjem Adria turu u prestonici Srbije

Iako je Đoković uspeo da povede sa 1:0 u setovima to nije omelo Krajinovića da u naredna dva seta oduzme servis Novaku i na taj način savlada prvog reketa sveta! Dao je Đoković sve od sebe ove večeri međutim, nije uspevao da zada završni udarac Krajinoviću što je on na pravi način iskoristio i slavio u ovom duelu.

TIM POBEDIO LAJOVIĆA U TESNOJ ZAVRŠNICI! Duci ispustio tri meč lopte, A ONDA JE STIGLA KAZNA!

KRAJ! Pobeda Krajinovića!

Uspeo je Krajinović da i odlučujuće, trećem setu odmah na startu napravi brejk i povede sa 3:1!

U drugom setu Novak je od starta krenuo sa odličnim servisom i na taj način pokazao Krajinoviću koje u ovom trenutku "stariji" na terenu. Uspeo je Krajinović da dođe do ekspresnih 2:2 da bi već u narednom gemu oduzeo Novaku servis i poveo sa 3:2! Uspeo je Krajinović da osvoji i naredni gem i set za 1:1!

Foto: Starsportphoto

Zanimljivo je da su se ova dva prijatelja iz Dejvis kup reprezentacije samo jednom suočila pre 10 godina, i to upravo na istim terenima kao i večeras, tada je Krajinović izašao kao pobednik, jer je Đoković nakon prvog izgubljenog seta (6:4) predao meč.

 

Oba tenisera su izeli prve gemove na svoj servis, a onda je Krajinović napravio brejk, i poveo prvom setu (2:1). Ipak, prednost nije dugo držao, jer Nole odmah napravio ri-brejk, i izjednačio rezultat u prvom setu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Službama bezbednosti i dubokoj državi nikako ne odgovara slobodan protok informacija! Neke od depeša Vikiliksa su nespretno iznesene! (VIDEO)
Live TV

Službama bezbednosti i dubokoj državi nikako ne odgovara slobodan protok informacija! Neke od depeša Vikiliksa su nespretno iznesene! (VIDEO)

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž izjasnio se juče krivim po jednoj optužbi za pribavljanje i objavljivanje vojnih tajni SAD, kao rezultat dogovora sa tužiocima američkog Sekretarijata za pravosuđe, čime je obezbedio sebi slobodu, a time je završena i duga pravna saga koja je pokrenula debate o slobodi štampe i nacionalnoj bezbednosti. Na tu temu govorio je za Informer predsednik Lobista Srbije Nenad Vuković tokom gostovanja u "Info jutru".

27.06.2024

13:08

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija