• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.09.2020

15:53

(VIDEO/FOTO) FOLIRANTKINJA! Izbacila Novaka pa 48 sati kasnije bila NA TERENU, maskirala se da je niko ne prepozna!

Tenis

(VIDEO/FOTO) FOLIRANTKINJA! Izbacila Novaka pa 48 sati kasnije bila NA TERENU, maskirala se da je niko ne prepozna!

Podeli vest

Laura Klark, sudija koju je Novak Đoković slučajno pogodio lopticom na Ju Es openu, ponovo je na terenu

Posle incidenta u Njujorku Laura je bila skrenula pažnju medija, ali i navijača prvog tenisera sveta, koji nisu imali milosti. 

Nakon što je otkriven njen Instagram i Tviter profil, dobila je čak i pretnje smrću od zagriženih fanova, a direktorka US opena Stejsi Alaster otkrila je da nije očekivala da je mediji šikaniraju.

OVO JE JEZIVO! Amerikanka zbog koje je Novak izbačen izgubila je sina! Navijači joj šalju SUROVE poruke!

(FOTO) POSLE SKANDALA! NOVAK NIJE MOGAO DA ĆUTI! Obratio se navijačima zbog sudije! Kapa dole!

 

Sada je jedan od kolega Laure Klark otkrio da je nakon incidenta odlučila da se povuče i da se potpuno maskira, da je niko ne prepozna. Bila je na terenu već posle 48 sati nakon incidenta sa Novakom. Pala je kao pokošena, što je bez sumnje uticalo i na odluku organizatora da diskvalifikuju Novaka. To je dolazak da je sve bila farsa, jer je na terenu bila dva dana kasnije.

- Sudila je dva meča, uključujući nepoznati dubl na susednom mestu. Ali, ovo je radila inkognito. Nosila je veliku maksu i navlačila kapu preko lica. Očigledno nije želela da je prepoznaju, što je razumljivo - otkrio je prijatelj.

 

(VIDEO) KAKVA FOLIRANTKINJA! Novi snimak, OVA ŽENA je sve SMESTILA Novaku! Pogledajte šta radi Srbinu iza leđa!

(FOTO) PIJANDURA, NIGDE NE IDE BEZ FLAŠE! Zbog ove žene Novaku uništavaju karijeru!

 

Klarkova je posle svega na Ju Es openu dobila zabranu čelnika US opena da ne sme javno da govori o događaju sa Novakom.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija