• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.02.2021

18:05

NOVAK JE HIT! Razgovor Đokovića i DEČAKA sa tribina oduševio svet! /VIDEO/

Tenis

NOVAK JE HIT! Razgovor Đokovića i DEČAKA sa tribina oduševio svet! /VIDEO/

Podeli vest

Najbolji teniser sveta Novak Đoković uspešno je započeo odbranu titule na Australijan openu, gde je pregazio Žeremija Šardija sa 3:0 (6:3, 6:1, 6:2)

Sprski teniser na najbolji mogući način otvorio je Australijan open. Po završetku meča, dok je Novak skupljao stvari u Rod Lejver Areni, viđena je i interesantna situacija.

Jedan mlađi navijač srpskog tenisera zamolio je Novaka da li može da mu pokloni peškir, ali je Novak morao da ga odbije jer se bojao kazne od organizatora. 

- Nije mi dozvoljeno. Voleo bih da ti dam, ali ne smem. Kazniće me - odgovorio je Novak dok je pakovao rekete.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija