• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.02.2021

10:15

POJAVIO SE SNIMAK! Evo kako je bahati Tijafo provocirao Novaka! /VIDEO/

Tenis

POJAVIO SE SNIMAK! Evo kako je bahati Tijafo provocirao Novaka! /VIDEO/

Podeli vest

Amerikanac Frensis Tijafo na sve načine je pokušao da pobedi Novaka Đokovića, služio se čak i nesportskim trikovima, ali mu nije uspelo

Prvi teniser sveta se plasirao u treće kolo Australijan opena pošto je pobedio Amerikancu u četiri seta - 6:3, 6:7, 7:6, 6:3.

A, Amerikanac se tokom celog meča služio raznim trikovima kako bi sačuvao snagu jer drugačije nije mogao da parira Srbinu. 

Odugovlačio se sa servisima, a sudija je sve to uglavom tolerisao. Tako je bilo i posle najdužeg poena na meču koji je Tiafo dobio na svoj servis nakon 33 razmenjena udarca u petom gemu četvrtog seta. Amerikanac je čak u jednom trenutku prešao na Novakovu stranu.

 

Foto: Tanjug/AP Photo

Frensins Tijafo nasmejao Novaka Đokovića



Nikome nije bilo jasno šta se dešava, Tijafo je prišao Đokoviću pa su onda zajedno nešto tražili. U prvi mah se činilo da traže određenu lopticu, ali je u pitanju bila prigušnica koja je Frensisu spala sa reketa, a koja se na istom nalazi kako žice ne bi vibrirale. Iako je tako Novak ispao iz ritma, što nijedan teniser ne voli, pomogao je bahatom Tijafou, našao je prigušnicu koja je očigledno pukla i više nije bila od koristi.

Amerikanac je na kraju dobio što je tražio, malo se odmorio, ali sve je to bilo kratkog daha. Istina, Novak nije briljirao, ali je i to bolo dovoljno da naplati Frensisu za sav bezobrazluk. I svaka čast Novaku, nije naseo na provokaciju. 

Pojavio se i video, pogledajte.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17