• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.02.2021

10:34

PONEKAD SE PRETVARA, NOVAK SE IGRA SA UMOM RIVALA! Zar i ti? Sramne reči!

Tenis

PONEKAD SE PRETVARA, NOVAK SE IGRA SA UMOM RIVALA! Zar i ti? Sramne reči!

Podeli vest

Patrik Muratoglu, trener Serene Vilijams, skoro uvek je imao samo lepe reči za Novaka Đokovića. Kaže da ne sumnja da je Novak povređen, ali je ipak morao da potkači prvog tenisera sveta

Patrik Muratoglu je rekao da je Novak Đoković protiv Miloša Raonića izgledao dobro na terenu i da je lepo videti ga da se tako dobro nosi s povredom posle peha u meču sa Tejlorom Fricom. Ne sumnja da je povređen, ali milsi da se ne radi o kidanju mišića.

- Ne kažem da nije povređen, verovatno ima nešto, ali to ne liči na kidanje mišića, inače ne bi mogao da se kreće i udara tako - rekao je Muratoglu

Inače, nije nije ni potvrdio da se radi o kidanju mišića. Đoković je samo pomenuo da se plaši da se o tome radi, nakon meča protiv Frica koji je dobio igrajući pod jakim bolovima.

Međutim, očigledno je da je imao problem. Nije ništa izmislio. Dobro je što nije teška povreda, jer završnica turnira izgleda uzbudljivo sa Rafom, Novakom i mladim momcima.

 

Foto: reuters

Sramota! Patrik Muratoglu sumnja u Novaka Đokovića

Muratoglu kaže da pojedini igrači vole da imaju malo bolova.

- Mnogi igrači vole da imaju malo bolova, jer to smanjuje pritisak. A sada govorimo o šampionima. A šampioni nikada ne izbegavaju pritisak. Oni to prihvataju, prihvataju i nauče da se nose sa tim. 

S obzirom na to da je Novak Đoković jedan od najboljih u istoriji belog sporta ikada, čovek koji je osvojio 17 grend slem titulu, koji drži skoro sve rekorde, izlišno je govoriti o pritisku i kako se s njim bori. 

- Ponekada tokom mečeva, kada je u teškoj situaciji, Novak se igra sa umom rivala. Radio je to mnogo puta u prošlosti. Kada mu ne ide, pretvara se da je odustao, kao da nije tu, a onda odjednom ponovo igra dobro - sramne reči stručnjaka koji je potom pokušao da se "opere".

- Ali nikada nije lažirao povredu tokom turnira. Ni u jednom momentu nisam pomislio da Rafa ili Novak lažu da su povređeni ili da preuveličavaju svoje povrede. Oni znaju da se nose sa pritiskom, zato su šampioni.

 

Foto: AP/Photo

Novak Đoković dok se bori sa bolovima

Podsećanja rade, pored trenera Serene Vilijams, sramne sumnje u povredu Novaka Đokovića pokazali su  Tejlor Fric, Rafael Nadal, Stefanos Cicipas, Nik Kirjos, Tanasis Kokinakis, Tod Vudbridž ...

Ali, mogu oni da sumnjaju koliko hoće, da napadaju Novaka, traže "dlaku u jajetu", Srbin im je jasno poručio da ne mogu da ga slome.

Novak Đoković u četvrtfinalu Australijan opena igra protiv Aleksandera Zvereva u utorak poslednji meč u noćnom programu Rod Lejver arene, ne pre 10.30 po vremenu u Srbiji.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
slobodan

pre 3 godine

Coveku je svo vaspitanje od kada se rodio zasnovano na lazima i prevarama, i umesto da cuti on daje lekcije drugima

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Ubili mi unuka i uništili kuću"! "Crna udovica" naručila ubistvo muža, a sada se oglasio on: "Presudili su mu mučki, sa leđa"
Istraga u toku

"Ubili mi unuka i uništili kuću"! "Crna udovica" naručila ubistvo muža, a sada se oglasio on: "Presudili su mu mučki, sa leđa"

Telo Dejana P. (33) pronađeno je u zapaljenom automobilu u avgustu prošle godine u Majdanpeku. Iako se najpre mislilo da je nastradao u saobraćajnoj nesreći, tri meseca nakon istrage otkriveno je da je Dejan zapravo ubijen, a pojavile su se sumnje da je u zločin umešana njegova supruga Slađana P. (25) i dvojica mladića - S. M. (25) i maloletnik (17).

01.05.2024

16:18

Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)
Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)

Veliki broj njujorških policajaca ušao je u utorak uveče na Univerzitet Kolumbija i priveo oko 50 propalestinskih demonstranata, nekoliko sati nakon što je gradonačelnik Njujorka poručio da protest studenata koji dve nedelje paralizuje tu obrazovnu instituciju "mora odmah da se okonča".

01.05.2024

12:17

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15