• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.02.2021

11:59

VILANDER SE POKLONIO NOVAKU! Podsetio na Đokovićeve reči! Pokazao je celom svetu!

Tenis

VILANDER SE POKLONIO NOVAKU! Podsetio na Đokovićeve reči! Pokazao je celom svetu!

Podeli vest

Mats Vilander očaran je igrom Novaka Đokovića u finalu Melburna pošto je pobedio Danila Medvedeva 7:5, 6:2, 6:2

- Neverovatno izdanje. Imao je 3:0, onda se vratio Medvedev. Međutim, Novak je krenuo da igra sve bolje i bolje. Toliko postoji razičitih načina na koji može da osvoji poene - rekao je Vilander posle meča.

Barbara Šet se prisetila Novakove izjave pre meča, kada je rekao da neće tek tako dozvoliti mlađoj generaciji da preuzme primat.

- To je bila savršena izjava i nama i celom svetu. Pokazao je da može da igra kratke lopte, da igra na mreži -  rekao je Vilander.

Foto: Reuters

 

Trka u broju GS titula se nastavlja. Novak ima 18, a Rodžer i Rafa po 20.

- Kada gledate kako Novak igra Melburn kao što je teško dobiti Rafu na Rolan Garosu. Stabilan je, ne znam šta možete da uradite da biste ga mogli. Ovo je njegov domaći teren, kao što Rafa ima u Parizu, a Federer na Vimbldonu.

Prestiže Federera 8. marta na večnoj listi po broju nedelja na prvom mestu.

- Prošle godine je bio razočaran na US openu. Novak sada postaje favorit i za Vimbldon i US open. Svašta može da se dogodi i na Rolan Garosu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija