• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.02.2021

12:32

NOVAK POČISTIO RUSA PA SE NAŠALIO! Sačekaj još nekoliko godina na grend slem titulu!

Tenis

NOVAK POČISTIO RUSA PA SE NAŠALIO! Sačekaj još nekoliko godina na grend slem titulu!

Podeli vest

Prvi teniser sveta Novak Đoković je deveti put šampion Australijan opena, a osvojio je 18. grend slem trofej u karijeri

Još jednom je pokazao da je kralj Melburnu, osvojio je treći trofej u nizu, pošto je počistio Rusa Danila Medvedeva - 7:5, 6:2, 6:2.

Medvedev je posle poraza hvalio Đokovića, a onda mu je Srbin uzvratio.

Foto: Reuters

 

- Voleo bih da uzvratim lepe reči Danilu. Pre svega, ti si sjajan momak i sjajna osoba, ponovo si pokazao zašto. Nekada smo se više družili i više trenirali, više me ne zoveš poslednjih godina... Ali lepo je videti da dobro misliš o meni. Stvarno mi se dopada Danil, sjajna je osoba van terena, ali na terenu svakako jedan od najtežih protivnika s kojima sa se ikada suočio.

Foto: Reuters

 

- Pitanje je trenutka kad ćeš uzeti grend slem. Ako ti ne smeta da sačekaš na to još par godina -  nasmejao je Đoković ceo stadion u Melburnu.

- Želim opet da skrenem pažnju na njegov fantastičan rezultat i seriju od 20 pobeda zaredom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17