• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.04.2021

14:22

NOVAKOVA VILA IZ SNOVA OD TRI MILIONA EVRA! Ovo je novi dom porodice Đoković, pršti od luksuza! /FOTO/

Tenis

NOVAKOVA VILA IZ SNOVA OD TRI MILIONA EVRA! Ovo je novi dom porodice Đoković, pršti od luksuza! /FOTO/

Podeli vest

Porodica Đoković je od skora vlasnik velikog velelepnog imanja na Kosmaju

Diznajerka Elena Karaman prodala je nedavno velelepno imanje na Kosmaju Novaku i Jeleni Đoković za tri miliona evra.

Ona se od kuće oprostila rečima na društvenim mrežama, a objavila je i fotografije vile od koje zastaje dah.

Imanje se sastoji od velikog dvorišta, voćnjaka, bazena... Elena je na njemu uzgajala organsku hranu, a nekada je pokazivala i fotografije kokošinjca koji je imao kristalne lustere i ramove za slike. 

Kuća ima oko 400 kvadrata i njom dominiraju prirodni materijali kamen i drvo. Nameštaj je rustičan, seoski, a enterijer obiluje antikvitetima.

Opraštanje od kuće, koju sam nekada davno, odsanjala i donela u stvarnost. Od zemlje na kojoj sam naučila toliko toga… koja mi je donela isceljenje, uvide i povezala me sa mojim autentičnim bićem i višom svesti. Mazile smo se, čuvale… ona mene… ja nju. Šaputale snove, prizivale i puštale u etar molitve za lično i kolektivno dobro.

 

 

 

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija