• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.05.2021

21:53

NADAL SE POŠTENO NAMUČIO! Italijan imao "KRALJA ŠLJAKE"!

Tenis

NADAL SE POŠTENO NAMUČIO! Italijan imao "KRALJA ŠLJAKE"!

Podeli vest

Treći teniser sveta Španac Rafael Nadal plasirao se u osminu finala mastersa u Rimu pošto je večeras pobedio Italijana Janika Sinera sa 7:5, 6:4

Nadal je do pobede nad 18. teniserom sveta došao za dva sata i 12 minuta igre.Siner je odmah na početku prvog seta napravio brejk, da bi Nadal u sledećem gemu izjednačio rezultat.

Foto: Tanjug

Italijan je do novog brejka došao u petom gemu, ali je španski teniser opet uspeo da već u narednom gemu vrati brejk.

Pri rezultatu 5:4, Nadal je imao tri vezane set lopte koje nije realizovao, da bi zatim u 12. gemu uspeo da iskoristi sedmu set loptu. Siner je u drugom setu vodio rezultatom 4:2, ali je Španac sa četiri uzastopno osvojena gema došao do pobede.

U narednoj fazi turnira Nadal će igrati protiv Kanadjanina Denisa Šapovalova, koji je danas u dva seta bio bolji od Italijana Stefano Travalje (7:6, 6:3).

Peti teniser sveta Grk Stefanos Cicipas ranije danas plasirao se u osminu finala turnira u Rimu pošto je pobedio hrvatskog igrača Marina Čilića sa 7:5, 6:2. U osmini finala protivnik Cicipasu biće deveti igrač sveta Italijan Mateo Beretini, koji je savladao Australijanca Džona Milmana sa 6:4, 6:2.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija