• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.05.2021

20:55

ITALIJANI SKANDALOZNOM ODLUKOM ĐOKOVIĆU ZAGORČALI ŽIVOT, A SPASILI NADALA! Novak bi mogao da igra DVA MEČA u danu!

Tenis

ITALIJANI SKANDALOZNOM ODLUKOM ĐOKOVIĆU ZAGORČALI ŽIVOT, A SPASILI NADALA! Novak bi mogao da igra DVA MEČA u danu!

Podeli vest

Prvi teniser sveta Novak Đoković je u velikom problemu!

Meč između Novaka Đokovića i Stefanisa Cicipasa u četvrtfinalu mastersa u Rimu zbog kiše je odložen za subotu. Prvo je prekinut tokom prvog seta, potom je nastavljen, pa ponovo prekinut početkom drugog dela igre, a igrači se više nisu vraćali na teren. Duel će bit nastavljen u subotu. 

Padala je kiša i tokom Novakovog prvog meča protiv Tejlora Frica, ali je tak meč ipak nastavljen posle nekoliko sati. Sada Srbin nije imao sreće. 

Meč će nastaviti u subotu kada će odigrati i polufinalni duel, ukoliko se plasira među četiri najbolja igrača u Rimu.

Foto: reuters

Novak Đoković

Svemu su kumovali organizatori. Neverovatna je bila odluka Italijana da Nadal i Zverev igraju drugi meč po redu, iako je Nemac kasnije uveče završio duel osmine finala i logično je bilo da mu se ostavi vremena za odmor. Na kraju je Rafa dobio umornog protivnika i završio duel pre kiše.

Italijani su očigledno želeli da pomognu Nadalu, znali su da je za  petak popodne najavljen pljusak! Čak se prognoziralo da će u Rimu padati kiša tokom celog popodneva, pa su tako mogli da znaju da prvi reket sveta i čovek koji brani titulu u Rimu možda neće završiti četvrtfinalni meč.

S obzirom na silne optužbe koje smo čuli tokom minulih meseci na račun Rodžera Federera, kako mu ATP izlazi u susret, jasno je da sada pomažu Rafaelu Nadalu. S druge strane, žele što više da otežaju posao Đokoviću koji je osnovao nosi Savet igrača, kako bi pomogao teniserima, a koji čelnici ATP-a pljuju na svakom koraku. 

Foto: reuters

 

Novak ima brejk zaostatka za Cicipasom, koji je težak rival, a ukoliko ga pobedi u borbi za finale bi mogao da igra protiv Rubljova, pa je jasno da će Novak imati težak zadatak na putu do finala.

Dok se srpski as muči Nadal se odmara i priprema za polufinale sa Opelkom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Roko Prč

pre 2 godine

Svim srcem navijam za Novaka, ali me smeta kada pišete da su svi drugi krivi sem njega. On je sam sebe doveo u tešku situaciju samim tim što m,eč gubi, pa će za eventualni prolaz sutra morati da pobedi oba sledeća seta. Svojim razmišljanjem da ga zanimaju samo grend slemovi sebe može da dovede u tešku situaciju jer sa ovako promenjivom igrom može i na tom polju razočarati i olako upropastiti dugogodišnji trud i renome.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija