• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.05.2021

07:59

NOVAK I NADAL SE SRELI U SVLAČIONICI! Počistili klince pa se smejali! Stari momci? Ne bih rekao!

Tenis

NOVAK I NADAL SE SRELI U SVLAČIONICI! Počistili klince pa se smejali! Stari momci? Ne bih rekao!

Podeli vest

Novak Đoković se plasirao u finale turnira u Rimu pošto je u subotu odigrao dva meča i pobedio Stefanosa Cicipasa (2:1) u četvrtfinalu, a onda i Lorenca Sonega (2:1) u polufinalu

U finalu od 17 časova ga čeka najveći rival - Rafael Nadal!

Biće to 57. međusobni duel Đokovića i Nadala, a Srbin vodi 29:27.

Navijači očekuju novi spektakl, neko bi rekao veterana. Ali, Novak se ne bi složio sa njima. Posle pobede protiv Lorenca Sonega otkrio je  da je sreo Nadala u svlačionici.

Malo su se šalili i smejali kako pobeđuju klince, iako su "stari momci", mada Srbin kaže da još ima energije.

Foto: Tanjug/AP Photo/Gregorio Borgia

 

- Rafa i ja smo se malo smejali u svlačionici posle pobede nad Cicipasom. Kao "mi smo stari momci koji se ne predaju". Video sam da je rekao da smo stari, ali se ne slažem, pokazujemo da i dalje imamo energije - rekao je Đoković.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija