• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.05.2021

22:04

NOVAK PRIŽELJKUJE RAFU U POLUFINALU ROLAN GAROSA! Mogu da POBEDIM bilo koga na bilo kojoj PODLOZI!

Tenis

NOVAK PRIŽELJKUJE RAFU U POLUFINALU ROLAN GAROSA! Mogu da POBEDIM bilo koga na bilo kojoj PODLOZI!

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković, pun je samopouzdanja nakon osvajanja Beograd opena 2

On je danas savladao Slovaka Aleksa Molčana sa 2:0 u setovima (6:4, 6:3) i tako došao do svog 83. trofeja.

Žreb na predstojećem Rolan Garosu je odlučio da se Novak Đoković, Rafael Nadal i Rodžer Federer nađu na istoj strani, tako da naš teniser može da naleti na jednog od svojih najvećih rivala već u četvrtfinalu.

- Videćemo da li ćemo oboje stići tamo. Igrati protiv Rafe na Rolan Garosu uvek je najveći izazov koji možete da imate, ali posle našeg meča u Rimu osećam da imam šansu protiv bilo koga", iskreno i sa puno samopouzdanja rekao je Novak.

Foto: Starsportphoto

 

Pehar u prestonici Srbije svakako je dao veliku snagu za nove izazove.

Odličan osećaj je igrati pred publikom, to mi podiže samopouzdanje. Zadovoljan sam načinom na koji sam igrao. Spreman sam! Pariz je jedan od najvećih ciljeva ove sezone, nadam se da ću moći da startujem na tom turniru na najbolji mogući način. Igra pred publikom danas, trebalo mi je i nadao sam se da ću da osetim tu energiju i tu podršku. Osvajanje trofeja je najbolja moguća priprema za Pariz za mene", objasnio je Đoković i dodao da bi voleo susret sa Nadalom, ali i Rodžerom i dodao:

- Nadamo se da će doći do tog meča sa Rafom u polufinalu. Dug je put dotle, znam da svi to priželjkuju, kao i četvrtfinale sa Federerom. Na žreb ne možete da utiče, ali ono što mogu je da usmerim pažnju samo na naredni dan i da dovedem sebe u optimalno stanje. Kad sam uuravnoteženom stanju mogu da pobedim bilo koga na bilo kojoj podlozi i to sam dokazao u karijeri. Nadamo se najboljem. Biće izazovno, ali sam spreman - rekao je Đoković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mirjana

pre 2 godine

Mogao si Novace da pobedis bilo koga i bilo gde.Ali ne sada.Zaboravio si i bilo koga i bilo gde u tvojoj karijerri.Drzi se skromnosti mnogo si i gubio.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija