• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.07.2021

08:21

BEZOBRAZLUK BRITANCA! Ponižava Novaka, sraman napad na Srbina pred Olimpijske igre!

Tanjug/ap photo

Tenis

BEZOBRAZLUK BRITANCA! Ponižava Novaka, sraman napad na Srbina pred Olimpijske igre!

Podeli vest

Ceo teniski svet veruje da živimo u eri tri najbolja tenisera ikada: Rodžera Federera, Novaka Đokovića i Rafael Nadala

Ali, britanski novinar Oliver Holt, koji piše za tabloid "Dejli Mejl", tvrdi da to nije tačno, pa kaže da Novak Đoković i Rafael Nadal nisu čak ni u Top 3. Čovek je bukvalno lupio i ostao živ.

Naravno, posebno je morao da udari na Đokovića, koji je pre nekoliko dana u Londonu osvojio šesti Vimbldon, 20. grend slem u karijeri.

Foto: Tanjug/AP

 

- Novak se izjednačio sa Federerom i Rafom sa po 20 grend slemova u singlu prošle nedelje, to je dodalo još ulja na vatru o debati ko je najveći od njih trojice - počeo je Holt i poručio:

- Čak i da Đoković osvoji više titula - neću promeniti mišljenje. Veličina tenisera i razlog zbog kog ga cenite prevazilaze okvire titula. U mojih TOP3 tenisera su i dalje Rodžer Federer, Bjorn Borg i Giljermo Vilas - dodao je Holt koji je tako uključio tenisera sa svega tri grend slem titule u karijeri, a koji nikada nije bio 1.

Foto: Reuters

 

Ako je želeo da privuče pažnju, svakako jeste, izgleda da više nije bitno šta će neko reći, tačnije lupiti, potrebno je samo pomenuti Novaka i koliko god to glupo bilo, više nećete biti anonimni. Takođe, navikli smo na udare na prvog tenisera sveta pred velika takmičenja, pa zašto bi bilo drugačije pred  

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bezimeni

pre 2 godine

Dosta je bilo navoditi mišljenja i polemisati sa mišljenjima belosvetskih novinara! Polemisanje sa njima je zapravo samo pridavanje značaja njihovim minornim mišljenjima! Biti sportski novinar ne znači biti stručan i objektivan! Sem sportskih novinara,na svetu postoje i stotine miliona onih,koji imaju prava i kredibilitet da daju svoja mišljenja o teniskim veličinama? Uvažavajući navedene asove belog sporta,ko se još seća igara Borga i Vilasa? Mlade generacije,a pogotovo nadolazeće,nemaju pojma o njihovim nastupima,sem rezultata zabeleženih u analima tenisa!

laki

pre 2 godine

Njegovo misljenje nije bitno nikome , mozda samo njemu. On je nebitan covek u svetu tenisa a i uopste.

mirjana

pre 2 godine

Zelim mu pobedu u Japanu.Samo ne zelim da proda snimke Britancima kao sto se prodao za vreme njegove svadbe iz Crne Gore.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija