• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.07.2021

14:26 >> 15:36

FOTO DANA! Susret velikih zvezdaša, ZAGRLJAJ STANKOVIĆA I ĐOKOVIĆA na aerodromu!

Starsportphoto

Tenis

FOTO DANA! Susret velikih zvezdaša, ZAGRLJAJ STANKOVIĆA I ĐOKOVIĆA na aerodromu!

Podeli vest

Prvi teniser sveta Novak Đoković krenuo je put Tokija na Olimpijske igre

Na aerodromu je održao konferenciju za medije, još jednom istakao  da napada zlato, a na kraju je otpevao himnu Bože pravde.

Foto: Starsportphoto

 

U isto vreme na aerodrom stigla i ekipa Crvene zvezde, koja u sredu od 16 časova igra protiv Kairata meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Tako su se sreli Novak Đoković i trener Zvezde Dejana Stankovića. Srdačno su se pozdravili i izgrlili veliki prijatelji, i jedan drugome su poželeli sreću.

 

Foto: Starsportphoto

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija