• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.09.2021

08:55

Noćas nema spavanja! Određen termin drugog Novakovog meča na US Openu

USA Today

Tenis

Noćas nema spavanja! Određen termin drugog Novakovog meča na US Openu

Podeli vest

Najbolji teniser sveta će otvoriti večernji program na "Artur Eš" stadionu

Organizatori US Opena su objavili program za četvrti dan poslednjeg grend slema u godini, a Novak Đoković će zaigrati u istom terminu kao i u prvom kolu.

Srpski as i njegov rival Talon Grikspor će na teren stadiona "Artur Eš" izaći jedan sat nakon ponoći po srednjeevropskom vremenu.

Foto: USA Today

Novak Đoković na meču prvog kola

U dnevnom programu na najvećem stadionu u Njujorku će igrati Ešli Barti i Klara Tuson, odnosno Aleksander Zverev i Albert Ramos-Vinjolas.

U velernjem terminu će posle Novaka i Talona na teren izaći još Karolina Pliškova i njena rivalka mlada Amanda Anisimova.

Od srpskih predstavnika će se na terenima u Njujorku naći još Dušan Lajović, Nikola Ćaćić, Miomir Kecmanović, Ivana Jorović, Nina Stojanović i Aleksandra Krunić.

Lajović i njegov dubl partner Brendon Nakašima će igrati treći meč dana na terenu broj 6 protiv Metjua Ebdena i Maksa Pursela. Taj duel ne bi trebalo da počne pre 21 čas.

Foto: USA Today

Dušan Lajović u Njujorku

Odmah kada se taj meč završi, na isti teren će izaći Ćaćić i Tomislav Brkić da igraju protiv Pabla Kuevasa i Adrijana Manarina.

Drugi meč dana na terenu 14, otprilike od 19.30, igraju Kecmanović i Kasper Rud protiv Uga Nisa i Artura Rinderneha.

Pretposlednji meč četvrtog dana na istom terenu igraju Jorovićeva i njena partnerka Lesli Patinama Kerkove protiv Elen Perez i Kvete Peške. Taj meč gotovo sigurno neće početi pre ponoći.

Na kraju, Stojanovićeva i Krunićeva na terenu broj 15 igraju četvrti meč dana, koji neće početi pre 22 časa nikako. Njihove rivalke biće domaće teniserke Jusi Majtan Arkonadom i Vitni Osigvom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17