• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.10.2021

09:23

Da li će Novak primiti vakcinu protiv korone? Ako već nije! Vreme ističe! Đoković pod ogromnim pritiskom! /ANKETA/

USA Today

Tenis

Da li će Novak primiti vakcinu protiv korone? Ako već nije! Vreme ističe! Đoković pod ogromnim pritiskom! /ANKETA/

Podeli vest

Do Australijan opena, prvog grend slema u sezoni, ostalo je malo više od tri meseca

Tradicionalno je Novak Đoković na meti medija pred turniru u Melburnu, a ove godine su rano počeli.

Razlog je vakcina protiv korona virusa. Đokovića zapadni mediji "razvlače" danima, pitaju se da li je primio vakcinu ili ne, pošto su Australijanci poručili da nevakcinisani teniseri neće moći da učestvuju na Australijan openu.

 

Foto: USA Today

 

 

Novak zvanično nije potvrdio ali ni demantovao da nije vakcinisan. Većina veruje da još nije imunizovan, iako su se pojavile informacije da jeste, to tvrde Amerikanci. 

I to bismo mogli uskoro da saznamo, jer će kako trenutno stvari stoje svi učesnici Australijan opena morati da budu vakcinisani, a čak i za to postoji rok koji polako ističe.

Anketa

Britanski mediji tvrde da Đoković, kao i svi ostali nevakcinisani teniseri koji žele da igraju na Australijan openu, moraju do 15. oktobra primiti prvu dozu vakcine protiv korona virusa. To znači da je Đokoviću ostalo manje od 96 sati to da učini. Pod uslovom da nije do sada.

Već ranije je premijer države Viktorije, u kojoj se igra Australijan open, jasno stavio svima do znanja da u državu niko neće moći da uđe ako ne bude primio dve doze vakcine, a uprkos neslaganju TS Australije - to se neće menjati.

Foto: reuters

 

Takođe, postoji i opacija da naredne sezone Australijan open bude odigran u nekom drugom gradu, gde pravila nisu tako rigorozna kao u državi Viktorija.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 2 godine

Treba da se vakciniše izinata zapadnim dušebrižnicima. Ne treba sujeti prepustiti ulog najboljeg svih vremena, čak i ukoliko je protiv vakcinisanja a nije se izjasnio! Treba da obori i rekord najdužeg uzastopnog boravka na mestu broj jedan a to može samo ukoliko preseče, primi bocu, i otera neverne tome tamo gde im je i mesto! Živeo naš NOLE!!! Idemoooooo

histerija

pre 2 godine

Doticni Australijanac je upao u histeriju i isuvise ozbiljno shvata sebe. Misli da skuplja politice poene, a pitanje je da li ce biti ponovo izabran - nisu svi briaci odusevljeni njegovim ponasanjem. Djokovic je na vrhu godinama, i tamo je stigao svojim radom a ne demagogijom. Elem, mi ne znamo da li je Novak vakcinisan - mozda jeste? Njegovo je pravo da to zadrzi za sebe... a i pitanje je kako zamisljaju da se mnogi vrhunski teniseri vakcinisu u sred sezone, kad je reaspored vaznih takmicenja zgusnut.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija