• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.10.2021

21:48

PORODIČNA DRAMA BIVŠEG NOVAKOVOG TRENERA! Sestra mu preti! Želi da ga vidi MRTVOG!

Tenis

PORODIČNA DRAMA BIVŠEG NOVAKOVOG TRENERA! Sestra mu preti! Želi da ga vidi MRTVOG!

Podeli vest

Legendarni teniser Andre Agasi proživljava pravi porodični pakao

Rođena sestra Andre Agasija, Rita, preti bratu smrću, prenosi nemački "Bild", a za koji je bivši teniser otkrio da mu je ona slala uznemirujuće poruke u kojima želi da ga vidi mrtvog. 

- Prokleto te mrzim! Želim te mrtvog! Gorećeš u paklu, a ja ću to uraditi. Smejaću se dok ti vrištiš - navodno je Rita napisala bratu na Instagramu.

Podsećamo, Andre Agasi i Štefi Graf planirali su da 22. oktobra obnove svoj zavet, ali da li će biti od toga nešto nije poznato posle haosa. Bivši teniser razmišlja i angažovanju telohranitelja zbog svega. 

Foto: APphoto

Problem između Rite i Andrea počeo je pre dve godine kada se Rita odrekla sina Skajlara zbog njegovog stila žuvota. Andre i Štefi su mu tada pružili podršku, pokušali su čak i da ih pomire, nisu uspeli.

- Ne pričam sa njim više, on je sada siroče. Molite se za njega. Nema roditelje i može da bude srećan što ima ujake i ujne koji su na njegovoj strani - poručila je tada Rita Agasi. 

Inače, Agasi je saradnju sa Novakom započeo u maju 2017. godine, da bi u martu 2018. godine došlo do razlaza.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija