• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.10.2021

10:10

DOKTORKA IZ BRITANIJE NAPRAVILA HAOS ZBOG NOVAKA! Čula sam da će propustiti AO zbog vakcine

Tanjug

Tenis

DOKTORKA IZ BRITANIJE NAPRAVILA HAOS ZBOG NOVAKA! Čula sam da će propustiti AO zbog vakcine

Podeli vest

Britanska doktorka, Rene Henderkamp podržala je prvog tenisera sveta Novaka Đokovića

Novak Đoković je pre nekoliko dana poručio da ne želi da otkrije da li se vakcinisao ili ne, jer je to privatna stvar. 

Zbog toga se našao na meti kritika, a doktorka koja je aktivna na društvenim mrežama i medijima, a ima autorsku emisiju na BBC Radio London, prokomentarisala je Novakovu situaciju.

Foto: tanug/ap

Novak Đoković dobio pdršku

- Čula sam da će Novak propustiti Australijan open jer odbija da primi vakcinu - napisala je Rene Henderkamp, s tim što Đoković nije rekao da se neće vakcinisati, nego da ne želi o tome javno da priča,m a u tome ga je podržao Danil Medvedev.

- On je fizički spreman sportista koji je preležao koronavirus i ima najbolji mogući imunitet. Njegovo je pravo da donese ovu odluku, kao što bi to trebalo da bude pravo svakog ljudskog bića. Protiv obavezne vakcinacije. 

 

 

Nedavno je i Stefanos Cicipas rekao da neće ništa otkrivati iz svog zdravstvenog kartona, osim stvari koje se direktno tiču povreda i potencijalnih uzroka odsustva sa terena.

Foto: reuters

 

Doktorka pokrenula je lavinu komentara. Mnogi su je podsetili da je Novak rekao da ne želi da se ti podaci saopštavaju, a ne da ne želi da se vakciniše. Takođe, Novakovi fanovi podržali su Rene, drugi su je napali.

- Njegovo pravo je da kaže ne, kao i tvoje. Ako ste zabrinuti, zaštitite se vakcinom. Prestanite da donosite medicinske odluke za drugo ljudsko biće - uzvratila je Britanka na kritike i stavove da Novak mora da se vakciniše.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija