• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.11.2021

13:14

CICIPAS SE POKLONIO ĐOKOVIĆU! Velika 3? Trenutno je samo jedan velikan - Novak!

AP PHOTO

Tenis

CICIPAS SE POKLONIO ĐOKOVIĆU! Velika 3? Trenutno je samo jedan velikan - Novak!

Podeli vest

Stefanos Cicipas je uveren da su Danil Medvedev, Aleksandar Zverev i on sledeća "velika trojka"

U finalu mastersa u Parizu od 15 časova igraju Novak Đoković i Danil Medvedev, prvi i drugi teniser sveta.

Jasno je svima da su Novak Đoković, Rafael Nadal i Rodžer pri kraju karijere, a Grk je uveren ko će ih naslediti.Cicipac je posebno pomenuo prvog tenisera sveta.

- Od trenutne "velike trojke" tu je samo jedan veliki igrač: Novak Đoković. On je još uvek najbolji na svetu. Iza njega su igrači poput Danila Medvedeva, Aleksandra Zvereva i mene. Mi možemo da postanemo sledeća "velika trojka". Čvrsto verujem u to da smo nas trojica najbolji posle Noleta - smatra Cicipas. 

Foto: ap photo

Danil Medvedev

Prognozirao je i koliko će još Đoković igrati na najvišem nivou.

- Niko to ne znam. Imam puno poverenja u njega i znam da će se još uvek boriti za velike titule. U tenisu postoje situacije koje ne očekujete. Ko je mislio da će Federer da nastavi da igra sa 40 godina. Ja nisam. Ali sam potpuno siguran da će se ponovo vratiti.

Foto: reuters

Novak Đoković, Rafael Nadal i Rodžer Federer

Potom je Cicipas odgovori šta mu je još potrebno da osvoji prvi grend slem u karijeri.

- Svaki igrač iz prvih 10 na svetu može da osvoji grend slem. Tenis je napredovao i postao više fizikalniji sport. U ovim vremenima je veoma ekstremno. Moraš da obraćaš pažnju na svaki detalj. Dominik Tim je pravi primer. Uložio je puno fizičke i mentalne energije da osvoji US open. Gledam sam svaki meč na tom turniru i bilo je neverovatno. Ključ uspeha na ovim turnirima je da dobijaš mečeve sa što manje napora i da sačuvaš energiju za sledeći meč. Đoković je to pokazivao tokom cele karijere i Medvedev je dokazao na prethodnom US openu -  zaključio je Cicipas.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija