• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.12.2021

10:36

LOŠE VESTI, ZBOG KORONE OŠTRIJA PRAVILA U AUSTRALIJI! Šta ovo znači za Đokovića?

Tenis

LOŠE VESTI, ZBOG KORONE OŠTRIJA PRAVILA U AUSTRALIJI! Šta ovo znači za Đokovića?

Podeli vest

Ministarstvo zdravlja Austrije pooštrilo je epidemiološka pravila zbog pojave novog omikron soja korona virusa

Pitanje je da li će i kako ovo uticati na Australijan open! Prvi grend slem u sezoni igra se od 17. do 30. janara. 

Organizatori su doneli odluku da će samo vancinisani teniseri i teniserke moći da se takmiče u Melburnu. Već mesecima se vodi polemika da li će Novak Đoković braniti trofej ili ne, pošto niko ne zna da li se vakcinisao, s obzirom na to da naš as o tome ne želi da govori u javnosti. 

Takođe, pominjala se opcija da ide u karantin, kao i da dobije medicinsko izuzeće, ali je pitanje na kraju šta će se desiti i da li će Australijanci usled novih okolnosti menjati pravila.

Foto: ap photo

Novak juri deseti trofej na Australijan openu



Naime, u slučaju kontakta sa osobom zaraženom omikron sojem i vakcinisani i izlečeni biće tretirani kao osobe prvog stepena kontakta, i moraće dve nedelje u karantin bez mogućnosti ranijeg prekida.

Do sada je za kontakte prvog stepena važio karantin od 10 dana, sa mogućnosti prevremenog prekida izolacije posle pet dana testiranjem. Vakcinisani i izlečeni bili su do sada vođeni kao kontakti drugog stepena, pa nisu morale u karantin.

Foto: ap photo

 

Novak Đoković će pre Australijan opena, igrati na ATP kupu u Sidneju, pa ćekamo najnovije informacije iz Australije ukoliko bude bilo promena. U Sidneju do sada nisu bila rigorozna pravila kao u Melburnu, a videćemo da li će uslediti promene. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marko

pre 2 godine

U vezi Djokovic Novak i njegov tenis,ostavite coveka na miru i slobodi,ako igra igra ce ako ne igra nece da igra on odlucuje i ta drzava u kojoj treba da igra jer mi obican narod u kome i on spada i svi ostali u svetu smo manji u nasim drzavama od zakona koji se sprovodi,Novak zna bolje od sviju ostalih a pogotovu od vase tekstove naduvaste nam balone

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija