• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tamara Matić

05.01.2022

07:52

BIVŠA TENISERKA KRIJE NASLEDNICU OD JAVNOSTI  Jelena dadilji brani da otkrije ime bebe

Tenis

BIVŠA TENISERKA KRIJE NASLEDNICU OD JAVNOSTI Jelena dadilji brani da otkrije ime bebe

Podeli vest

Jelena Janković zaposlila je dadilju kojoj je tražila da potpiše ugovor o tajnosti!

Bivša teniserka i njen partner doktor Branko Barać dogovorili su se da javno ne otkrivaju ništa u vezi sa ćerkom, koju su dobili pre deset meseci, pa čak ni kako se zove.

- Jelena i Branko su posvećeni roditelji, ali nedavno su angažovali dadilju kako bi imali više vremena za sebe. Pre nego što su je zaposlili, advokat im je sastavio ugovor o tajnosti i ona ga je potpisala. Zabranili su joj da priča o onome što se dešava u njihovom domu, visini plate, ali i o bebinom imenu. Naglasili su joj da će je tužiti ukoliko bude fotografisala dete - priča izvor Hita.

Foto: Starsportphoto

Jelena Janković

Zbog toga što želi da sačuva privatnost Jankovićeva nije pristala da se sa devojčicom i mužem fotografiše ni za jedan magazin.
- Nedavno je dobila ponudu da sa porodicom osvane na naslovnoj strani jednog nedeljnika, ali odbila je. Potpuno se povukla iz javnog života i posvetila mužu i detetu. Čak i kad im dođu rođaci i prijatelji u goste, mole ih da fotografije s bebom ne objavljuju na društvenim mrežama - kaže naš sagovornik.

I dok uživaju u porodičnom životu, bivša teniserka i doktor planiraju veliku svadbu, na kojoj će okupiti rodbinu i prijatelje.
- Još se nisu venčali, iako to žele. Trebalo je da naprave svadbu kad je Jelena zatrudnela, ali odustali su zbog korone. Rešili su da se venčaju kada budu krstili ćerku, za njen prvi rođendan. Razmišljaju da proslava bude na imanju na Fruškoj gori, za koje su dali čak dva miliona evra. Kupili su ga pre godinu dana i tamo grade kuću, teniski teren i bazen - priča izvor.

Jelena i Branko su se upoznali u junu prošle godine u Beogradu. Jankovićeva se osećala danima loše, posumnjala je da ima koronavirus, pa je otišla na pregled u jednu privatnu kliniku. Tamo je srela poznatog doktora, sa kojim je počela da se viđa i van ordinacije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

EVO KAKO POZNATI PROSLAVLJAJU NIKOLJDAN Pola estrade danas praznuje
Estrada

EVO KAKO POZNATI PROSLAVLJAJU NIKOLJDAN Pola estrade danas praznuje

Pola estrade danas slavi Svetog Nikolu! Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici danas proslavljaju Svetog Nikolu Čudotovorca, zaštitnika putnika, moreplovaca, dece… Procenjuje se da polovina pravoslavaca u Srbiji slavi Svetog Nikolu, dok druga polovina, kako se kaže, ide u goste. Tako je i na estadi!

19.12.2021

08:20

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17