• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.01.2022

07:30

DRAMA SE NASTAVLJA! Šta se dešava? Ministar se i dalje ne oglašava u vezi Novaka!

ap photo

Tenis

DRAMA SE NASTAVLJA! Šta se dešava? Ministar se i dalje ne oglašava u vezi Novaka!

Podeli vest

Nema kraja, nastavlja se drama oko Novaka Đokovića, prvog tenisera sveta

Prvi teniser sveta oglasio se saopštenjem u ranim jutarnjim časovim po našem vremenu. Potvrdio je da je intervju za francuski L'Ekip davao svestan da je pozitivan i izrazio je žaljenje zbog takve odluke, ako i da je njegov tim napravio grešku u prijavi za putovanje.

Oradio još jedan trening na Rod Lejver areni, a iz kancelarije ministra za imigraciju Aleksa Hoka još nema vesti da li će mu uzeti vizu.

Kako stvari stoje i ako je verovati pojedinim informacijama ništa se neće dogoditi ni tokom današnjeg dana. Hok navodno ni danas neće doneti odluku o prvom teniseru sveta i da li će ostati u Australiji.

Foto: ap photo

 

 

Jedan od tamošnjih novinara Kris O'Kif smatra da Hok sasvim izvesno neće stići da preseče u sredu, jer dobio je još mnogo dokumentacije koju treba da pogleda.

- Advokati gospodina Đokovića predali su nove duge podneske i prateću dokumentaciju za koju se kaže da bi mogla da bude relevantna za donošenje konačne odluke oko vize. Ovo će uticati na vremenski okvir - napisao je Kris O'Kif.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija