• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.01.2022

12:05

AUSTRALIJA HOĆE OPET DA ZATVORI ĐOKOVIĆA! Sudija Keli DONEO KONAČNU ODLUKU!

Ilustracija

Tenis

AUSTRALIJA HOĆE OPET DA ZATVORI ĐOKOVIĆA! Sudija Keli DONEO KONAČNU ODLUKU!

Podeli vest

Zastupnik Novaka Đokovića traži da njegov klijent bude na slobodi, dok Vlada Australije želi da ga zatvori po svaku cenu

Država traži pritvor i povratak Novaka Đokovića u hotel "Park"!

Advokat Stiven Lojd predlažio je da se Đokoviću dozvoli da  bude sa svojim advokatima, a da službenicima granične službe bude dozvoljeno da budu na istom spratu sa njim.

Nakon saslušanja bi bio u pritvoru do nedelje.

Sudija je potvrdio da večeras neće biti pritvora. Saslušanje je zakazano za 22 časa po srednjeevropskom vremenu.

 

 

Pričalo da Novak bude u pritvoru u advokatskoj kancelariji, ali nije odbačena opcija da bude vraćen u zloglasni hotel "Park".

Međutim, Novakovi advokati traže da bude vraćen u smeštaj u kome je trenutno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Komsija

pre 2 godine

I vi novinari ste doprineli ovome gurajuci prst u oko vlastima australije euforicnim naslovima i histerijom protiv vlasti australije, kao da neznate da ni jedna vlast ne voli podcenjivanje. Tvrdili ste da Novak sigurno igra bez odzira na to ako ministar donese odluku o deportacij. Ispostavilo se da u toj euforiji samo ste obmanjivali narod i davali mu laznu nadu.

Joyce

pre 2 godine

Ovo je deo mog komentara koji ste objavili juče pre podne. Noćas sam pratio BBC, CNN, FOX News. BBC i CNN su za sagovornike birali isključivo osobe nastrojene za proterivanje Noleta. Sagovornici su svo vreme ponavljali, kako je javno mnenje građana Australije, da se Nole protera ali uz uslov, da ga predhodno treba strpati u zatvor, da odleži, pa tek onda deportovati. To se zove slobodno i istraživačko novinarstvo. Bilo kako bilo, Kecmanović nije izabran slučajno za prvi meč sa Noletom. Da bi smirili našu dijasporu zbog eventualnog proterivanja Noleta, eto domaćini su nam ostavili Srbina u drugom kolu AO

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17