• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.01.2022

15:10

TI SI ANTIVAKSER, GLUPAN, BUDALA... Skandalozan udar na Đokovića koji do sada niste videli!

Tanjug/AP

Tenis

TI SI ANTIVAKSER, GLUPAN, BUDALA... Skandalozan udar na Đokovića koji do sada niste videli!

Podeli vest

Novi sraman udar na Novaka Đokovića dolazi iz Australije

Australijanci su prvog tenisera držali u zatvoru, preživeo je pravu torturu, proterali su ga nakon odluke Federalnog suda i to bez ijednog dokaza, bilo je dovoljno mišljenje ministra Aleksa Hoka, koji smatra da Novak Đoković može da utiče na Australijance koji nisu vaksinisani.

Nakon što su Srbina proterali, Pit Šmigel je napisao pismo, prenosi portal "Ejdž"(The Age). Udario je žestoko po našem teniseru, nazvao ga antivakserom, glupanom, pomenuo je 1999. godinu..

Mi znamo (i ti znaš) da si odličan teniser. Kad budeš čitao ovo, znaj da se ne radi o tome. Iskoristiću citat iz jednog crno-belog filma, uvek ćemo imati Melburn. Radi se o tome ko si ti kada se ispod tvojih patika od 1000 dolara ne nalazi teren i kada u rukama nemaš svoj reket od 2000 dolara. Radi se o tome ko si izvan linija. (Stvarno nam je drago što si dobro i što si istvarno "napolju" sad, što si "pedaliran" za Dubai. Ko kaže da su advokati s***e, am? Nazovi ovo "teška ljubav", Džokeru. Ali, dole u pabovima, uspeli su. Ti si glupan (boofhead). Glupan (Boofhead) je australijaska reč, pa ti je moram objasniti. To je neko ko je budala, ali to ne shvata - prenosi reči  Australijanca Telegraf, a Pit potom koji je potom udario još brutalnije.

Foto: Tanjug/AP

 

- Kontrirao sam vakcinaciji, ali rekao si drugima da je ne preskaču. Partijao si kao da je u pitanju 1999. godina u Srbiji i da si zaradio kovid bez majice na sopstvenoj žurci.Pomislio si da su tvoji dnevni planovi mnogo bitniji nego dečje zdravlje. Samosvest? Novaks, verovatno znaš da i mi volimo da putujemo, baš. Mi smo oni što obično spavaju na podu aerodroma u Los Anđelesu u trenerci. Tako da, navikli smo da skupljamo formulare i da ih popunjavamo znaš... Gde si ti bio? U kakvom stanju je tvoja torba? Jesi li varao? Ima li na tvojim najkama blata sa farme u Zimbabveu. Formulari, prijatelju, formulari. Bilo bi lepo da si popunio svoj formular ispravno. Nisi. Dupla greška. Možda bi trebalo da otpustiš nekoga - tvoje advokate, trenere, agente, masere ili tvog oca, koji je pokušao da pokrene treći svetski rat na plećima tvog bekhenda. Ili možda, ali samo možda, preuzmi odgovornost - piše Pit, ali je naravno zaboiravio da je njegov ministar za imigracije Aleks Hok potvrdio da je Novak imao validnu vizu i medicinsko izuzeće za igranje  na Australijan openu.

- Ali znaš šta? Čak iako nisi mogao da odradiš najjednostavniju papirologiju, bili bismo okej s tim. Mi smo veliki zaljubljenici u vašare. Bez obzira na to šta su vam rekli "raketni hirurzi" iz Tenis Australije, ipak postoji veoma razumno pravilo, bar prema nama. Nema uboda, nema igre. Nisi primio ubod, zato što misliš da ti ne treba, jer živiš luksuznim životom, jer si... Novak.

Foto: pexels/rojters

 

Potom je Pit pomenuo da su Australijanci primili vakcinu iako to ne žele.

- Možda nisi znao pre, gospodine "potencijalni najbolji ikad". Možda i znaš. Preko 90 odsto nas je vakcinisano, čak iako to ne voli. Naš lokdaun svetskih razmera, naši političari, bili smo odvojeni od onih koje volimo, činilo se da su godine. Svakog dana, mi smo skenirali QR kodove, radili PCR testove, pokušavali smo da uradimo pravu stvar za druge. Jer to smo mi. Bez obzira da li je bilo 01h posle ponoći na aerodromu ili u našem prvoklasnom sudskom sistemu, uprkos lukavstvu vašeg PR menadžera, prepoznali smo da ne poštujete to. Naš prag tolerancije prema glupanima je veoma nizak. Izvini zbog toga, ali nisi sebi mogao previše. Nemoj dopustiti sebi da te udare vrata tvog leta prvom klasom kada budeš odlazio. Poslaćemo ti poruku kada se bude održavalo finale Australijan opena. Potpisano, Mnogo iznerviranih Australijanaca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
I sta sad

pre 2 godine

Nije to skandalozni napad, nego cista istina! Glupa zemljo, da se de**lni avaks sa svojih redovno zavrsenih PET RAZREDA OSNOVNE, nije pravio prepametan, Srbija bi imala nekoliko stotina hiljada vise vakcinisanih njegovih fanova i mnogo manje troskove za lecenje prvenstveno avaksa poput njega! I nemoj neko da je zinuo da se i vakcinisani zarazavaju. Da, ali mnogo manje i mno brze ozdrave, dakle to i mnogo manje kosta. Mislite o tome dok metanisete Novaku, a sve placate sve skuplje!

Fikus

pre 2 godine

Pitanje za uredništvo Informera: Gospodo "novinari", pošto očigledno nemate inspiracije da budete makar kreativni i nađete temu za pisanje, hoćete li nam sada objavljivati BALJEZGANJE svakog anonimusa iz Australije ili bilo koje druge zemlje da bi napunili stranice? Koga zanima šta neka frustrirana, iskompleksirana budala pizdi što Đoković ima patike od 1000$, reket od 2000$ i što leti prvom klasom a on jadnik u trenerci sedi u holu arerodroma? Baš je bljutavo ... Hvala što će ovo biti objavljeno, makar i "isečeno"

Kosovojesrpsko

pre 2 godine

Iskompleksirani novinarcic. Vidi se da iz njega izbijaju zavist i ljubomora, zna on da Novak nikog nije ugrozio, naprotiv pomogao je mnogima. Noletu ne treba vise uopste da igra tenis, postigao je viseod svih, zato jos vise boli nekog malog kengura koji u zivotu nije postigao nista pa pljuje od besa.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija