• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.02.2022

18:01

TENIS JE MOJ ŽIVOT - UŽIVAM U SVAKOM MOMENTU! Emotivan govor NOVAKA posle pobede!

Tanjug/AP

Tenis

TENIS JE MOJ ŽIVOT - UŽIVAM U SVAKOM MOMENTU! Emotivan govor NOVAKA posle pobede!

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković savladao je Karena Hačanova sa 2:0 i plasirao se u četvrtfinale turnira u Dubaiju

Nastavlja se pohod Novaka Đokovića ka tituli u Dubaiju! Srpski teniser je posle nešto više od sat i po vremena savladao Karena Hačanova i plasirao se u četvrtfinale. 

Nije bilo lako kao protiv Muzetija u ponedeljak, ali je bez obzira na to srpski teniser uspeo da slavi i prođe dalje. 

- Nervoza je deo profesionalnog sporta. Osećao sam se motivisano, ali je bilo i stresno. Igrao sam protiv brejk-lopti, atmosfera je bila neverovatna. Hvala puno! Jednaku podršku smo dobili i Karen i ja, igramo za ovako nešto, za ovakvu strast sa tribina - rekao je Novak Đoković nakon meča. 

Foto: Tanjug/AP

Đoković je večeras igrao pred punim tribinama, ali i svojom porodicom. 

- Nedostajalo mi je to! Ovo je moj život, ono što ja umem da radim. Skoro 20 godina sam profesionalac, uživam da igram, putujem, ostavim pozitivne misli i sećanja. Uvek je uzbudljivo igrati u Dubaiju, ovaj turnir sam osvajao pet puta. Zbog toga se vraćam iz godine u godinu - podvukao je Đoković. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija