• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Informer.rs

16.03.2022

14:04

DILEME VIŠE NEMA! Đokoviću stigla poruka od direktorke Rolan Garosa!

Tanjug/AP

Tenis

DILEME VIŠE NEMA! Đokoviću stigla poruka od direktorke Rolan Garosa!

Podeli vest

Uprkos brojnim peripetijama oko učestvovanja na turnirima, Novak Đoković, srpski teniser ipak će moći da igra na predstojećem Roland Garosu

Tako barem tvrdi direktorka turnira, Ameli Morezmo, slavna francuska teniserka.

Novak Đoković nije vakcinisan, a Francuska je u ponedeljak ukinula gotovo sve epidemijske mere, a potvrde o vakcinaciji više nisu obavezne.

- Kako stvari stoje, ništa ne stoji na putu Novaku Đokoviću da učestvuje na Otvorenom prvenstvu Francuske - rekla je Ameli Morezmo na konferenciji za medije pred Roland Garos

Foto: Reuters

 

Srbin brani titulu u Parizu, pa će njegov povratak u prestonicu Francuske obradovati sve ljubitelje ovog sporta.

Ipak nije sve bilo tako sjajno po Đokovića u ovom gradu do skoro. Organizatori turnira objavili su promotivni plakat turnira na kojem nije bilo šampiona! Mnogi su to okarakterisali kao vid nepoštovanja prema Đokoviću.

U prvom planu je bio Stefanos Cicipas, prošlogodišnji finalista, uz objašnjenje da on izgleda kao maneken. Pojedini navijači izjavili su da neće doći da gledaju turnir, ukoliko njemu ne bude Srbina.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija