• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.03.2022

14:30

MOŽDA ĆU BITI UBIJEN, MOŽDA ĆU JA UBITI NEKOGA! Rusima su isprani mozgovi!

reuters

Tenis

MOŽDA ĆU BITI UBIJEN, MOŽDA ĆU JA UBITI NEKOGA! Rusima su isprani mozgovi!

Podeli vest

Bivši teniser Aleksandar Dolgopolov je poslednji profesionalni meč odigrao 2018. godine, a sada se pridružio ukrajinskoj vojsci za vreme rata sa Rusijom

On je na Instagramu pre desetak dana objavio da je deo opreme za rat nabavio u Zagrebu.

U razgovoru za "Sports ilustrejted" osvajač ATP turnira u Umagu iz 2011. govorio je o ratu i tome da je svestan šta sve može da se desi.

- Možda ću biti ubijen, možda ću ja morati da ubijem nekoga. Šta da kažem? Ovo je rat - kazao je Ukrajinac tokom intervjua, koji je nekoliko puta prekidan zbog granatiranja. Dolgopolov tvrdi da je dosad imao sreće.

- Ne mogu da vam opišem kakav je osećaj dok na vas pucaju. Odluka da stupim u rat je bila teška i opasna. Zamenili smo rekete i mreže za puške i metke. Možda nisam savršeno spreman, ali sada se osećam ugodno s oružjem - rekao je Dolgopolov.

 


- Znam da su ruski teniseri rekli 'Stop ratu', ali za mene to nije dovoljno jaka poruka. To nije poruka kojom se osuđuju potezi njihove zemlje. Ako vladajuća tela svetskog tenisa žele da nastave da igraju, mislim da bi javno trebalo da osude svoju zemlju i vlast za njihove odluke. To je jedini način na koji ruski narod može da zaustavi  Putina. A koliko sada vidimo, u Rusiji mnogo ljudi podržava ovakvo stanje, oko 70 odsto. Oni zapravo misle da je rat u Ukrajini ništa. Sve je to smešno, mozgovi su im isprani propagandom.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ivan

pre 2 godine

Moguće je da je tebi ispran mozak, nakon osmogodišnjeg haosa u Ukrajini...

Duda

pre 2 godine

Vidi se kako pricas, mozgovi su vama isprani ne Rusima. To je evidentno. Vi ste se drznuli da dovedete Nato Rusiji u dvoriste, e pa nece moci.

Sosa

pre 1 godinu

Bilo bi dobro da prvo obrati pažnju na sopstveni mozak.Kako se nije interesovao o događanjima i ubijanju civila u prethodnih 8 godina u Donbasu.Da malo misli, ukapirao bi da Ukrajince koriste Amerikanci za postizanje svojih ciljeva i jako se potresaju zbog poginulih Evropljana.Što rat bude duže trajao, njihova zarada će rasti.I za sve to su mu krivi teniseri.

Pera

pre 1 godinu

Ukrajinci su besplatno dobili fenomenalnih 870,000 kvadratnih kilometara teritorije (deset puta veća od Srbije) bez ijednog ispaljenog metka, celu infrastrukturu, industriju, trgovinu, škole, bolnice, nov život, gas za industriju i grejanje, naftu - jednom rečju AMA BAŠ SVE. Prva stvar što su u znak zahvalnosti uradili je dovodjenje amerikanaca i britanaca i NATO koji su napravili prevrat u zemlji, CIA i britanska vojska školovali ukrajince protiv rusa kojih ima oko 8 miliona u Ukrajini. Prva stvar što su uradili je bila potpuna zabrana ruskog jezika i počelo sistematsko ubijanje rusa tokom 8 godina - ko zna koliko ih je ubijeno, izgranatirano, izbombardovano, uništeno ???? Šta Dolgopolov, kanadski emigrant ima da kaže i kome???? Neka ide neka se bori za nacizam koji je u punom zamahu u Evropi, u Ukrajini, u Estoniji, u Letoniji i Litvaniji. Italijani ne zaostaju, s tom razlikom što su oni unuci ili praunuci Dučeovog fašizma.

Drago

pre 1 godinu

Izgleda da je u Ukrajni za ovakve droga đabe.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija