• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.03.2022

07:24

TO JE MISTERIJA! Teniski stručnjak otvoreno o Novakovom trenutnom stanju!

Tanjug/AP

Tenis

TO JE MISTERIJA! Teniski stručnjak otvoreno o Novakovom trenutnom stanju!

Podeli vest

Prvi teniser sveta Nova Đoković od početka 2022. godine igrao je samo na jednom turniru

Đoković nije mogao da brani trofej na Australijan openu jer je deportovan iz Melburna pošto nije bio vakcinisan protiv virusa korona.

Australijanci su mu poništili medicinsko izuzeće odlukom ministra za imigracije u tamošnjoj vladi Aleksa Hoka. Potom je u februaru na turniru u Dohi srpski teniser stigao do četvrtfinala nakon dve pobede, kada ga je eliminisao Čeh Jirži Veseli.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković uskorom se vraća na teren

Novaka ćemo konačno videti na mastersu u Monte Karlu od 9. do 17. aprila, a potom će igrati u Beogradu i najverovatnije Rimu, pre drugog grend slema u sezoni Rolan Garosa koji počinje 22. maja. Sudeći prema trenutnoj situaciji dvostruki osvajač ovog turnira Novak Đoković moći će da nastupi u Bulonjskoj šumi. Tu informaciju je potvrdila i direktorka Rolan Garosa Ameli Morezmo. Sada se svi pitaju da li Đoković može do trofeja na masetsima i u Parizu, s obzirom na to da nije igrao i da mu nedostaju mečevi.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

Teniski trener Bred Gilbert smatra da je teško predvideti Novakov rezultat.

- Pre nego što je zdravstvena kriza promenila situaciju, Novak je bio istinski nedodirljiv. Sada niko ne može da zna, sada je to prava misterija. Odjednom, u izvrsnoj si formi, a ne možeš da igraš. To je užasno i mentalno mora da je zahtevno i frustrirajuće -  rekao je Gilbert.

Foto: Reuters

 

Gilbert se pita da li Novak može da pronađe svoju pravu igru.

- Sada stvari idu nabolje, ali moramo da budemo oprezni pred njegove nastupe u Evropi. Videćemo hoće li uspeti da pronađe svoju pravu igru ili ne. Možda će uspeti.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija