• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.04.2022

12:22

SRBIJA GUBI OD MAĐARSKE! Lola NEMOĆNA protiv 1.363 mesta bolje rangirane teniserke!

Starsportphoto

Tenis

SRBIJA GUBI OD MAĐARSKE! Lola NEMOĆNA protiv 1.363 mesta bolje rangirane teniserke!

Podeli vest

Ženska teniska reprezentacija Srbije izgubila je prvi meč 2. kola na Bili Džin King kupu od Mađarica

Reka Luča Jani bila je bolja od naše Lole Radivojević rezultatom 2:1 (6:1, 6:7 (2:7), 6:3) posle dva sata i 39 minuta igre.

Dostojan otpor pružila je sedamnaestogodišnja Srpkinja (trenutno 1.503 na WTA listi) protiv daleko bolje plasirane i iskusnije Mađarice, koja zauzima 140. mesto na svetu.

Pošto je sa ubedljivih 6:1 izgubila prvi set, uz čak četiri brejka Reke, Radivojevićeva je znatno bolje odigrala drugi period i izjednačila u setovima na 1:1.

U prva četiri gema, viđeno je isto toliko brejkova, po dva na obe strane, da bi Srpkinja u šestom poenu iznenadila Mađaricu i povela sa 4:2, ali je Luča Jani uzvratila ribrejkom, smanjila na 4:3, a potom izjednačila i odvela set u taj-brejk.

Sa čak pet napravljenih brejkova, naspram dva izgubljena servisa, Lola Radivojević je iznenadila favoritkinju i sa ubedljivih 7:2 zakazala treći odlučujući set.

I tamo su pljuštali brejkovi. Držala se Srpkinja do rezultata 2:2, a onda joj je popustila koncentracija. Iskoristila je to Mađarica i uspela da napravi još tri brejka, sve što je Lola uradila bilo je smanjenje brejkom na 3:5.

Uzvratila je Reka Luča Jani odmah ribrejkom, koji joj je doneo trijumf od 6:3, dok su Mađarice osvojile prvi poen u meču 2. kola Bili Džin King kupa.

Šansu da izjednači imaće Aleksandra Krunić, čiji je okršaj sa Dalmom Galfi u toku. Beograđanka je trenutno 92. na svetu, a Aleks zauzima 117. poziciju na WTA listi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija