• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.04.2022

20:10

NOVAK ME VODIO PO BEOGRADU, PAMTIM AJVAR I HLEB! Velika teniska zvezda obožava Beograd!

Starsportphoto

Tenis

NOVAK ME VODIO PO BEOGRADU, PAMTIM AJVAR I HLEB! Velika teniska zvezda obožava Beograd!

Podeli vest

Austrijski teniser Dominik Tim prisetio je dolaska u Beograd pre dve godine

Dominik Tim će tokom naredne nedelje igrati na Serbia openu,  koji se održava od 18. do 24. aprila u Beogradu . Dugio nije izlazio na teren, još od juna prošle godine i turnira na Majorci nije odigrao pravi meč!

Dominik Tim voli ajvar

- Veoma sam srećan što se vraćam na teren u Beogradu. Bio sam pre dve god na Adrija turu, prošle godine sam hteo da dođem, ali nisam mogao zbog povrede - kazao je Tim. 

Prošli put je uživao u Beogradu, ali sada nije imao previše vremena da bi razgledao grad. Priznaje da su ga od hrane oduševili ajvar i domaći hleb.

Foto: Starsportphoto

Dominik Tim uživa u Beogradu

- Sada sam zaista zauzet, dva puta dnevno treniram. Pre 2 godine je situacija bila opuštenija, Novak mi je sve pokazivao, grad, restorane. Bio sam prvi put ovde i veoma sam uživao, mnogo je ljudi napolju, grad je na reci, to je veoma lepo i srećan sam zbog tog iskustva pre dve godina, ali kao što sam reako sada sam jako zauzet i nemam puno vremena da šetam - kazao je Tim.

Osvajač US opena iz 2020. godine dodaje i da će mu biti teško da dođe do finala u Beogradu, posle tkakve pauze, ali iako nema velika očekivanja želi da se lepo zabavi i uživa u Beogradu.

Timov prvi protivnik je Džon Milman, dok u drugoj rundi može na Miomira Kecmanovića.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija