• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.04.2022

12:26 >> 14:29

KONAČNO, STALA KIŠA! Kreće tenis na Serbia openu!

Tenis

KONAČNO, STALA KIŠA! Kreće tenis na Serbia openu!

Podeli vest

Problemi sa kišom u Beogradu odložili su u sredu početak teniskih mečeva na Serbia openu

Takmičenje je trebalo da startuje u 11 časova, ali će posle nekoliko pomenja meč Miomira Kecmanovića i Džona Milmana početi oko 14.15 časova, saopštili su organizatori.

U sredu se na terenu očekuje i  Novak Đoković. Igraće treći meč dana na Centralnom terenu, protivnik mu je Laslo Đere. Taj meč prema prvobitnom planu nije trebalo da počne pre 14.30, a zbog trenutnih pomeranja sigurno neće pre 17 časova.

Foto: ATAIMAGES

Novak neće izaći na teren pre 17 časova

Zanimljivo je da se do sada Novak i Laslo nisu sastajali, ovo će im biti premijerni okršaj u profesionalnoj konkurenciji. Đere je osam godina mlađi, a trenutno je 50. teniser sveta.

Što se tiče prvo para dana, Kecmanovića i Milmana – ovo će im biti treći međusobni susret, a obojica imaju po jednu pobedu. Poslednji put su se sastali na Mastersu u Parizu 2020. godine gde je Kecmanović slavio 6:4, 6.2. Milan je bio bolji godinu dana ranije na šljaci u Budimpešti sa 6:1, 6:2.

Posle njih dvojice sledi duel dvojice Rusa, Karena Hačanova i Romana Safiulina, dok će program zatvoriti Tijago Monteiro i Filip Krajinović. Krajinović će se prvi put susresti sa Brazilcem, trenutno 110. igračem na ATP list.

SERBIA OPEN, 3. DAN

Centralni teren  - od 14.15

Džon Milman – Miomir Kecmanović
sledi Karen Hačanov – Roman Safiulin
sledi Novak Đoković – Laslo Đere
sledi Tijago Monteiro – Filip Krajinović

Teren 1 - od 14.15

Erlih/Karacev – Ebden/Parsel
sledi Mektić/Pavić – Verdugo/Osvald

Teren 2 - od 14.15

Golubjev/Martin – Goranson/Meklahlan
sledi Behar/Eskobar – Boleli/Fonjini

Podsećamo, tokom današnjeg daa stigla je vest da će Vimbldon zabraniti takmičenje teniserima iz Rusije i Belorusije.

Ovom odlukom biće suspendovana četvorica ruskih tenisera iz Top 30, odnosno pet žena iz Top 40 WTA liste. Najveće ime je svakako Danil Medvedev, aktuelni šampion US Opena i najveći rival Novaka Đokovića za prvo mesto na ATP listi. Neće moći da se takmiče pored Danila Medvedeva, Andrej Rubljov, Aslan Karacev, Anastasija Pavličenkova, Arina Sabalenka, Viktorija Azarenka, Karen Hačanov...

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija