• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.05.2022

21:44

LOVA DO KROVA! Potpisan jedan od NAJVEĆIH ugovora u ISTORIJI tenisa! PAPRENO!

Tenis

LOVA DO KROVA! Potpisan jedan od NAJVEĆIH ugovora u ISTORIJI tenisa! PAPRENO!

Podeli vest

Švajcarac Rodžer Federer je blizu odluke oko završetka karijere, Rafael Nadal i Novak Đoković su u ozbiljnim igračkim godinama, pa je došle vreme za neke "mlade lavove"

Tu grupu predvodi drugi teniser sveta Danil Medvedev, ali ne bi bilo čudno da u skorije vreme ustupi mesto kralju Madrida Karlosu Alkarasu ili Aleksanderu Zverevu, obzirom da su Španac i Nemac pokazali da mogu da se nose sa "velikom trojkom".

Ne treba zaboraviti ni Italijana Janika Sinera, koji je odavno obezbedio sebi mesto u Top 10 na svetu. Trenutno je malo skliznuo, te se nalazi na 12. poziciji, ali sa ozbiljnim potencijalom da se vrati u sam vrh "belog sporta".

Kako prenosi italijanska "Gazeta", poznati proizvođač sportske opreme je sa Sinerom potpisao jedan od najbogatijih ugovora u istoriji tenisa.

Foto: ap photo

Janik Siner

Tako će Janik za desetogodišnju vernost Amerikancima zaraditi 150.000.000 evra ili 15 miliona evropskih novčanica na godišnjem nivou. Na taj način Siner je probio granicu od 20.000.000 evra godišnjih prihoda od sponzorskih ugovora, a od nagrada na turnirima u dosadašnjoj karijeri zaradio je tek nešto više od 5.000.000 američkih novčanica.

Ubedljivo najveći sponzorski ugovor u svetu tenisa ima Rodžer Federer koji je sa Japancima potpisao desetogodišnju saradnju vrednu 300.000.000 dolara. Novak Đoković od svih sponzora zarađuje oko 30.000.000 dolara godišnje, Rafael Nadal 23.000.000 dolara na godišnjem nivou.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17