• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.05.2022

09:18

MEČ SA NOVAKOM NE BIH MENJAO NI ZA ŠTA! Napravio je SENZACIJU na Rolan Garosu i zahvalio se ĐOKOVIĆU!

USA Today

Tenis

MEČ SA NOVAKOM NE BIH MENJAO NI ZA ŠTA! Napravio je SENZACIJU na Rolan Garosu i zahvalio se ĐOKOVIĆU!

Podeli vest

Danski teniser Holger Rune režirao je najveće iznenađenje u dosadašnjem delu Rolan Garosa

Bio je Stefanos Cicipas na ivici ponora, Aleksander Zverev se suočavao sa meč loptama rivala, ni Karlosu Alkarazu nije bilo lako u drugom kolu, ali su svi favoriti do sada uspeli da "prežive", ne i Denis Šapovalov. 

Kanađanin je najbolje rangirani teniser koji je ispao u dosadašnjem delu Rolan Garosa, a njega je u drugom kolu "počistio" Holger Rune sa 3:0 i tako režirao najveće iznenađenje u dosadašnjem delu grend slema. 

Mladi danski teniser je svetu postao poznat nakon svog debija u Njujorku na US Openu kada mu je rival bio Novak Đoković. Rune je nakon toga mnogo puta isticao da mu je duel sa najboljim teniserom svih vremena bio od ogromnog značaja, a to je uradio i nakon najveće pobede u karijeri i eliminacije Denisa Šapovalova sa Rolan Garosa. 

Foto: Tanjug/AP

- Očigledno je da je igranje protiv Novaka bilo veliko iskustvo za mene. U to vreme ne bih zamenio taj meč ni za jedan drugi. mada, lepo je ne igrati baš na startu sa najboljima. Što se tiče meča protiv Šapovalova, to je definitivno bio težak duel. Denis može da igra neverovatan tenis, a ja sam srećan što sam ostao koncentrisan i da sam sve završio u tri seta - rekao je Rune. 

Budući da je poznato koliko Rune ceni Novaka Đokovića, novinari su ga vrlo brzo vratili na taj kolosek i sa njim porazgovarali o najboljem teniseru sveta. 

- On je inspirancija sam po sebi, možete dosta naučiti od njega. Ponekad zajedno treniramo u Monaku. Udeli mi savet u vezi mečeva i ostalih stvari. Nije bio tu neko vreme, nismo mogli da igramo međusobne mečeve, ali ostao je primer. Od velike trojke, on je najbolji za mlade tenisere baš zato što je spreman da udeli savet. Odlično je provoditi vreme na terenu sa njim, iako me je prošli put razbio, svakako je veliko iskustvo za mene - podvukao je Danac. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija